Anasayfa /  Medya

'Milli Gelin' mağdurları İstanbul Adliyesi'nde! Toplu şekilde şikayetçi oldular

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dün yaşanan olay ekrana damga vurmuştu. Hilal Çam isimli bir kadının evlilik vaadi ile onlarca kişiyi dolandırdığı ortaya çıkmıştı. İddialar giderek güçlenmeye başladı ve stüdyo ya Hilal'in dolandırdığı insan akın etmeye başladı. İbrahim'de dolandırılanlardan birisi. Ama İbrahim'in diğerlerinden bir farkı var. İbrahim, Hilal ve Resul tarafından 2 kez dolandırıldı. Bugün canlı yayına bir başka mağdur katıldı. Dolandırılanların sayısı günden günden artıyor... Mağdurlar bugün toplu bir şekilde şikayetçi olmak ve çete üyelerini bulmak için İstanbul Adliyesine başvurdu.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 16:42

Milli Gelin olarak bilinen ve onlarca kişiyi evlenme vaadi ile dolandıran Hilal Çam ve ele başı Resul Gürcan için, tüm mağdurlar savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Paralarının geri verilmesini, mağduriyetlerinin karşılanmasını isteyen onlarca kişi İstanbul Adliyesinde bir araya geldi.

Şikayetçi olanların arasında çete de bulunan Nazmiye'nin ablası da vardı. İşte o görüntüler...

Ne olmuştu?

Milli Gelin Hilal Çam'ın evlenme vaadi ile dolandırdığı kişi sayısı günden güne artıyor. İşte mağdurlardan birisi daha... 

Çiftçilik va kavun ticareti ile geçimini sağlayan Kenan bir akrabası aracılığıya önce Manisa'dan Şanlıurfa'ya gidiyor ve orada çetenin bir üyesi olan Mehmet'le tanıştırılıyor. Daha sonra oradan Gaziantep'e geçen Kenan çete başı Resul ile tanıştırılıyor. Nazmiye'yi kendi kızı gibi tanıtan Resul, Kenan'ın 30 bin lirasını alarak ortadan kayboluyor. İşte detaylar...





Hilal Çam ve Resul Gürcan'nın dolandırdığı insan sayısı giderek artıyor... Dolandıkları kişiler yavaş yavaş canlı yayına çıkmaya başladı. bugün canlı yayına katılan İbrahim, Hilal ve Resul'ün kendisini 2 kez nasıl dolandıklarını bir bir anlattı. Müge Anlı ve izleyiciler İbrahim'in anlattıkları karşısında şoka girdi.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz bir dolandırıcılık hikayesi gündeme getirildi. Resul Gürcan, eşi Hilal Çam'ı bekar göstererek onlarca kişiyle nişanladı, sonrasında ise evlilik vaadiyle dolandırdı. İşte herkesi hayrete düşüren o olaylar...

'ÇETENİN ELİNE DÜŞTÜ! KURTARAMIYORUM'

Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan genç kadının ablası Müge Anlı'ya konuk oldu. Gözyaşları içinde canlı yayına çıkan Ayşe Gökdemir; “Kardeşim dolandırıcılık çetesinin eline düştü. Kurtaramıyorum” dedi! 

Kılıktan kılığa giren Hilal Çam ve kendisini onun dayısı gibi tanıtan Resul Gürcan’ın dolandırıcılık yöntemini onlarla birlikte çalışan kişi anlattı.

 

YÖNTEMLERİNİ ANLATTI

Müge Anlı’ya bağlanan ve ismini vermek istemeyen kadın; “Dolandırıcılık yapacakları yerlerde önce gerçek bir evliliğe vesile olurlar. Bu onların güvencesidir. Ardından bir ev, anne, baba ayarlarlar. Dolandırıcılığı yapıp ortadan kaybolurlar. Paraları da aralarında bölüşürler” diyerek evlilik çetesinin yöntemlerini anlattı.

Resul Gürcan ve Hilal Çam adlı kişilerin başını çektiği çetenin; bin bir kılığa girip 81 ilde binlerce lira dolandırıcılık yaptıkları belirlendi.

'ORADA BİRİLERİNİ DOLANDIRIYOR OLABİLİR'

Müge Anlı stüdyosuna gözyaşları içinde konuşan Ayşe Gökdemir’in anlattıkları ise şok etkisi yarattı.

Çetenin üyelerinden birinin kardeşi olduğunu söyleyen Gökdemir; “Kardeşim Nazmiye, bu çetenin eline düştü. Kurtaramıyorum. Şimdi Sivas’a götürmüşler. Orada birilerini dolandırıyor olabilir” dedi.


Yorumlar