Anasayfa /  Foto Galeri

30 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Survivor'da elenen isim herkesi şoke etti

Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler, ödül oyununda kıran kırana yarıştı. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor kim elendi? 30 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Hikmet mi, Yasin mi, Gökhan mı? Kim elendi? Survivor eleme adayları kimler? 30 Mart Pazar günü hangi isim adaya veda etti? Bu akşam Survivor'da elenen kim oldu? Survivor adaya kim veda etti? İşte 30 Mart akşamı Survivor All Starda yaşananlar...

30 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Survivor'da elenen isim herkesi şoke etti - Sayfa 1

Survivor yeni bölümüyle izleyici ile buluştu. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Gecenin sonunda bir yarışmacı adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Peki, 30 Mart 2022 Survivor'da kim elendi? İşte detaylar...

30 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Survivor'da elenen isim herkesi şoke etti - Sayfa 2

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

30 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Survivor'da elenen isim herkesi şoke etti - Sayfa 3

Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurlarda haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmak için yüksek rekabet içerisinde kozlarını paylaştı.

30 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Survivor'da elenen isim herkesi şoke etti - Sayfa 4

Ünlüler ve gönüllüler takımları denizde, plajda kurulan ve güç gerektiren parkurlarda terinin son damlasına kadar mücadele vererek dokunulmazlık sembolünü alan takım olmak için çaba gösterdi.