Anasayfa /  Dünya

3 yaşındaki kızını ayının önüne attı! İşte küçük kızın hikayesi..

Özbekistan’da akıl almaz olay gerçekleşti. 3 yaşındaki kızını güvenliklerin gözü önünde hayvanat bahçesindeki ayının önüne attı. İşte öz annesi tarafından hayvanat bahçesinde vahşi ayıların kafesine atılan küçük kızın hikayesi..

Abone ol
Abone ol 03 Temmuz 2023 13:32

Özbekistan'da geçen olayda küçük kız için o gün her şey güzel ilerliyordu. Hayvanat bahçesinde güzel hayvanların arasında gezen kaygısız ve mutlu 3 yaşında bir kızdı ama bir anda her şey değişti. 


Küçük kız annesinin kollarının arasındaydı ve hayvanlara bakıyordu ama annesi onu güvenli bir şekilde tutmak yerine demir korkuluklardan aşağı attı. Küçük kız aç ve vahşi boz ayılarının bulunduğu kafese düştü.

Küçük kız ne olduğunu anladığında akıl almaz bir korku sardı. 5 metreden Zuzu adında kocaman vahşi bir ayının olduğu kafese düşmüştü. Ayı yavaşça ve merakla küçük kıza yaklaştı. Tüylü burnu küçük kıza yaklaştı ve onu merakla kokladı. Küçük kız nasıl tepki vereceğini bilmiyordu.

O korkudan titrerken ayı ise her şeye rağmen ona zarar vermeye çalışmadı. Sanki neden kızın orada olduğunu anlamaya çalışıyordu. Hayvan bekçileri hızla geldiler ve ayıyı oradan uzaklaştırdılar. Sonunda küçük kızı kafesten çıkardılar ve hastaneye götürdüler.

Küçük kızın kafa travması ve ciddi yaraları vardı, bir müddet sonra iyileşti. Annesi ise cinayete teşebbüsten yargılandı.

 

Yorumlar