Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Komşusunu Dağa Kaçırdı Tecavüz Etti

Konya'da evli ve 1 çocuk annesi H.K.' (22) dağlık yere götürdü gözünü kırpmadan canice, tecavüz etti daha sonra buda yetmiyormuş gibi darp etti yaşanan bu olayları itiraz eden. R.S.Ç. (25) berberde tıraş olurken kıskıvrak yakalandı. 

Abone ol
Abone ol 05 Eylül 2018 13:58

1 Ağustos tarihinde merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi'nde meydana geldi. 4 senedir evli olan H.K., eşiyle bir süredir yaşadığı sorunlar sebebiyle boşanma davası açtı ve ailesinin yanına gitti ve orada yaşamaya başladı.

Olay günü 5 senedir tanıdığı evli ve 1 çocuk babası R.S.Ç., oturduğu binanın önüne gelip H.K.'yi çağırdı. H.K., R.S.Ç.'nin gezme teklifini kabul etti motosiklete bindi.

R.S.Ç., genç bayanı yakınlardaki dağlık araziye götürdü motosikletten indirdi. Genç bayana aniden saldırdı tecavüz etti R.S.Ç., daha sonra genç bayanı dağda bırakıp olay yerinden hızla uzaklaştı. H.K. ise kendi imkanlarıyla evine döndü.

3 GÜN KİMSEYE SÖYLEYEMEMİŞ

3 gün boyunca olayı hiç kimseye anlatamayan H.K., durumu dün ailesine anlattı. Aile üyeleri de kendisine destek vermesi üzerine H.K., polis merkezine giderek şikayet etti. 

H.K. polise verdiği ifadesinde, "R.S.Ç. olay günü oturduğum yere gelerek aşağıya inmemi istedi. Bana motosikletle biraz gezeceğimizi söyledi. Ben de ona inanıp motosiklete bindim. 

Daha sonra dağlık bir yere gittik. Motordan indikten sonra bana saldırdı. Üzerimden itmeye çalıştım fakat gücüm yetmedi. Sonra yere yatırıp üzerimdeki kıyafetleri çıkardı ve benimle zorla cinsel ilişkiyi girdi. Yumruklarıyla beni darp ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

BERBERDE YAKALANDI

H.K.'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü araştırma bürosu ekipleri şüphelinin gidebileceği adreslerde çalışma başlattı. 

Ekipler kısa zaman içinde şüphelinin berberde traş olduğunu tespit etti. R.S.Ç., tıraş olduğu esnada gözaltına aldı. 

İlk ifadesinde H.K. ile cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden R.S.Ç., isteği üzerine cinsel ilişkiye girdiğini, darbetmediğini söylediği öğrenildi.

Polisteki sorgusu süren R.S.Ç., cinsel saldırı ve kasten yaralama' suçlarından dolayı adliyeye sevk edilecek.


Yorumlar