Anasayfa /  Foto Galeri

28 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte elenen şok isim...

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasındaki isimler arasında Araz, Hasan, Mert, Pelin, Safanur ve Görkem yer aldı. Eleme potasına kalan son üç isim belli oldu. Jüri sona kalan isimler arasından bir ismin daha eleme potasından kurtulmasına karar verdi. Peki, MasterChef'te en son bölüm kim elendi? İşte detaylar...

28 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte elenen şok isim... - Sayfa 1

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan MasterChef 2021 son bölümde ana kadroda yarışan mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kritik dokunulmazlık - eleme adayı oyunları sonucunda potaya giren Görkem, Pelin, Sefanur, Mert, Araz, Hasan arasından birisi bugün yarışmaya veda eden isim oldu. Yarışmanın takipçileri ise kritik eleme gecesiyle ilgili detayları merak ederek "son dakika MasterChef'te kim elendi?" sorularının yanıtlarına cevap aramaya devam ediyor. Merak konusu olan son dakika MasterChef'te kim elendi? sorularının yanıtları ve tüm detaylar.

28 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte elenen şok isim... - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ - KİM GİTTİ?
MasterChef 2021 son bölümde elenen yarışmacıya ilişkin detaylar şöyle;

28 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte elenen şok isim... - Sayfa 3

28 Kasım 2021 Pazar günü TV8 ekranlarına gelen 2021 MasterChef Türkiye yarışmasının kritik eleme gecesinde potada yer alan Görkem, Pelin, Sefanur, Mert, Araz, Hasan eleme gecesinden başarıyla çıkmak ve elenen isim olmamak için Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin istediği ürünü en başarılı şekilde yapmak için tezgah başında hünerlerini gösterdi.

28 Kasım MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte elenen şok isim... - Sayfa 4

Kritik eleme gecesinde, potadan kurtulmak ve yarışmaya 1 hafta daha devam etmeyi kesinleştirmek isteyenler Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüri üyeliğinde ilk eleme oyunuyla başladı. Potadaki 6 yarışmacı yeni Haftada yarışmak için kozlarını paylaştı.