Anasayfa /  Foto Galeri

25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 25 Kasım – 1 Aralık 2019 haftalık burç yorumları

25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 25 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 25 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Güneş Yay burcuna geçtiğinde, atmosfer daha iyimser, neşeli, canlı, heves dolu, meraklı, felsefi, eğlenceli ve maceraya açık olur. Yay burcu, yolculukların, gezilerin, yabancı kültürlerin, global bakış açısının, dünya vatandaşı olmanın burcudur. Siz de bu dönemde yerel, etnik ve sizinkinden farklı kültürlerle tanışabilir, bilgi ve deneyimlerinizi artırabilirsiniz.

İlişkilerde Yay burcunun rahatlatan, karmaşık olmayan, dürüst ve açık ilişki kurma tarzından faydalanabilirsiniz. Dürüst bir bakış açısına ihtiyaç duyduğunuzda sizi gerçekliğe geri çeken ve geniş vizyonuyla destekleyen bir Yay burcu arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

Yay burcunun yansıttığı enerjiyi, fiziksel gücü spora ve fiziksellik içeren her türlü faaliyete aktarabilirsiniz. İlginç, geniş, ferah mekanlara gidip geniş gruplarla bir arada olup eğlenmeli, hayata daha geniş bir perspektiften bakmayı denemeli ve yaşamınızın amacını yeni hedeflerle belki yeniden zenginleştirmeli, hayatınıza yeni hevesler katmalısınız.

25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Oğlak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?   

Kova Burcu çin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

 Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Bu hafta Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 20 Aralık tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu olabilecektir.

İşinizi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden övgüler veya destekler alabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız bu dönemde arkadaşlarınızın veya partnerinizin desteği ile iş bulabilme potansiyeliniz yüksek olacaktır.

Bu hafta 4. derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay 9. evinizde gerçekleşiyor; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat,satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 25 Kasım – 1 Aralık 2019 Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu hafta Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 20 Aralık tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar size keyif verecek seyahatler dönemi başlamış olacak.

Eğer yalnız bir Boğa iseniz yolculuklarınızda karşılaşabileceğiniz kişiler ile flörtöz etkileşimler söz konusu olabilir. Size keyif verecek, iyi gelecek bir eğitimi de araştırabilirsiniz. Veya partnerinizle birlikte minik bir tatil planı da organize edebilirsiniz.

Yurt dışı, yabancıları bağlayan konulardaki işleriniz ise su gibi sorunsuz bir şekilde hallolabilecek. Ya da sizden mesafe olarak uzakta biri ile duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Bu hafta 4. derece Yay burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu Yeni Ay’ın ana konusu olacaktır.

Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Yeni Ay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.