Anasayfa /  Foto Galeri

24 Ekim 2021 MasterChef Türkiye'de kim veda etti? İşte elenen isim...

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. Takımlar arasındaki oyunlar sonrasında haftanın eleme adayları belli olmuştu. Her pazar günü MasterChef Türkiye'de yarışmaya bir isim veda ediyor. Peki, MasterChef'te 24 Ekim'de kim elendi? İşte 24 Ekim MasterChef Türkiye’de elenen isim

24 Ekim 2021 MasterChef Türkiye'de kim veda etti? İşte elenen isim... - Sayfa 1

MasterChef Türkiye’de bu akşam eleme heyecanı yaşandı ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarının ardından altı yarışmacı arasında oynanan eleme oyunu ile MasterChef'ten elenen isim açıklandı. Peki, MasterChef’te kim elendi? 24 Ekim MasterChef Türkiye’de elenen isim

24 Ekim 2021 MasterChef Türkiye'de kim veda etti? İşte elenen isim... - Sayfa 2

Masterchef 2021'de bu akşam eleme gecesi vardı. Rabia, Pelin ve Emre'nin son üçe kaldığı yarışmada ismi ilk açıklanan ve elenmekten kurtulan isim Emre oldu. Mehmet Şef daha sonra Masterchef'te elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'ye veda eden yarışmacı Rabia oldu.

24 Ekim 2021 MasterChef Türkiye'de kim veda etti? İşte elenen isim... - Sayfa 3

Mehmet Şef yaptığı açıklamada, "Biz seni çok sevdik. Özellikle elemelerde buraya geldiğin günden beri davranışların takdire şayan. Yüzün hep gülsün" dedi.

24 Ekim 2021 MasterChef Türkiye'de kim veda etti? İşte elenen isim... - Sayfa 4

Gözyaşlarını tutamayan Rabia, "Sizleri çok seviyorum, kendimi gösteremediğim için çok üzgünüm. Kendi hatalarım olduğu için elendim. Burada yapacak çok şeyim vardı.