Anasayfa /  Foto Galeri

24 Ağustos 2021 MasterChef Türkiye! Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu

MasterChef Türkiye’de dün akşam ilk takım oyunu mücadelesi ve heyecanı yaşandı. MasterChef 2021 yarışmacıları arasında oynanan kaptanlık oyunu sonrasında Mavi takım ve Kırmızı takım kadroları belli olmuştu.24 Ağustos Salı MasterChef 46. bölümde esnaf lokantası konseptli takım oyunu oynandı. İddialı yarışmacıların nefes kesen mücadelesi sonrasında kazanan takım, dokunulmazlığı aldı. İşte 24 Ağustos akşamı MasterChef'te yaşananlardan ayrıntılar...

24 Ağustos 2021 MasterChef Türkiye! Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’de bu akşam sezonun ilk takım oyunu ekrana geldi. Tüm elemeleri geçip ana kadroya girmeyi başaran yarışmacılar, kaptanlık için mücadele etmiş, kazanan Burcu mavi takım kaptanı olurken Eren’i de kırmızı takım kaptanı seçmişti. Bu akşam ise MasterChef 2021’de mavi takım ile kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Konseptin esnaf lokantası olduğu dokunulmazlık oyununda kıran kırana mücadele yaşandı. Kazanan takım ilk dokunulmazlığı kazanırken kaybeden takım da iki yarışmacı eleme potasına girecek. 24 Ağustos Salı MasterChef 46. bölümde dokunulmazlığı kim kazanacak, eleme adayı kim olacak merakla bekleniyordu. MasterChef yeni bölüme dair tüm detaylar ve gelişmeler haberimizde.

24 Ağustos 2021 MasterChef Türkiye! Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef 2021’de sezonun ilk takım oyunu, dokunulmazlık oyunu heyecanla bekleniyordu. Dün oynanan kaptanlık oyunu sonrasında mavi takım kaptanı Burcu, kırmızı takım kaptanı Eren olmuştu. Burcu ve Eren’in kaptanlığında mavi takım ile kırmızı takım, esnaf lokantası konseptli yemekler yaparak yarıştı. Bu akşam yapılması istenen yemekler; ezogelin çorbası, içli pilav, işkembeli nohut, kuru fasulye, patlıcan musakka, incik haşlama ve revani idi. Şefler, yemekleri tek tek değerlendirdi ve kazanan takımı açıkladı. Kırmızı takım, Mavi takımı 4-3 yenerek dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

24 Ağustos 2021 MasterChef Türkiye! Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

MAVİ TAKIMIN KAZANDIĞI AVANTAJ NEYDİ?

Dokunulmazlık oyunu öncesinde şefler, kaptanlar düellosunun kazanan takımın alacağı avantaj için format değişikliğini açıkladı. Buna göre MasterChef 2021'de düelloyu kazanan takıma, takım oyunu öncesinde birkaç farklı avantaj sunulacak. Buna göre bu akşam mavi takıma; rakip takımdan bir yarışmacı eksiltme, rakip takımın süresini kısaltma ve yemeklerin detaylı reçetesi seçecekleri teklif edildi. Mavi takım, bu üç seçenekten tercihini yemeklerin detaylı tarifi oldu.

24 Ağustos 2021 MasterChef Türkiye! Haftanın ikinci eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

MASTERCHEF’TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bu akşam MasterChef Türkiye’de ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kazananı belirleyecek yemek, Mehmet şefin imza tabağı Som oldu. Bu yemeği yapmaları için verilen süre ise 40 dakikaydı. Süre sonunda şefler tadım yaptı ve yemekleri değerlendirdi. Sonrasında Safanur, Burcu ve Hasan'ı en başarılı olanlar olarak açıkladılar. Bu üç isim arasından gecenin en iyi tabağını çıkaran Hasan bireysel dokunulmazlığı kazandı.