Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2019 19:49

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 22 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 122 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta partnerinizle anlamlı bir sohbete gerçekleştirme ihtimaliniz var. Bu süre zarfında aile üyelerinizle ilişkileriniz, iyi yönde gelişebilir. Sağlığınız için ek bir komplikasyon olmayacaktır, ancak sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz tavsiye edilir. 

Bu süre zarfında müdür ve iş arkadaşlarınızdan tam destek alabileceksiniz. Bir devlet çalışanıysanız, transfer alabilirsiniz. Kırtasiye, ulaşım, danışma, mobilya veya otel işi ile ilgilenen kişiler, bu hafta olumlu sonuçlar alabilirler. 

Geliriniz bu hafta boyunca harika alabilir, ancak giderleriniz daha yüksek olabilir, dolayısıyla paradan tasarruf edemezsiniz. Evinizde organize edici bir işleve sahip olma şansınız var. 

Öğrenciler için bu hafta boyunca olumlu geçebilir. Eğitiminize gerçekten çok iyi konsantre olabilirsiniz. Evlilik hayatınız için, eşiniz ile yakınlığınızı korumak için eşinizin duygularını anlamanız ve buna göre davranmanız gerekebilir. Bu hafta boyunca eşinizle yakınlaşmak için önemli bir yeri ziyaret etmeyi veya bir geziye gitmeyi planlayabilirsiniz.

Boğa Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca, ilişkinizde birçok iniş ve çıkışlar olabilir. Bu süre zarfında eşinizle gezmeye gidebilirsiniz. Mide ile ilgili veya gastrik sorunlardan kaçınmak için yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz önerilir. 

Çalışanlar, yüksek iş yükü nedeniyle işleriyle pek verimli ilgilenmeyebilirler. İşletmeniz için bu hafta olumlu gerçekleşebilir. Kömür, çimento, güvenlik veya bir STK işletmeniz varsa, bu hafta sizin için oldukça iyi sonuçlar doğurabilir. 

Bu süre zarfında beklenmedik parasal yardım alabilirsiniz. Lüks şeyler için harcama yapmanız, eviniz için mobilya satın almanız, araç, yeni araba, pahalı giysiler ya da yabancı bir ülkeyi ziyaret etmeniz muhtemeldir. Bu süre zarfında paranızı koruyamayabilirsiniz. 

Bu süre zarfında çocuğunuzun eğitimi konusunda endişeli hissetme ihtimaliniz yüksek. Öğrenciler bu haftayı kendi çıkarları için kullanabilirler.

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca azimli olabilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca mutlu ve neşeli kalabilirsiniz. 

Sağlığınız iyiye gidebilir ancak sağlığınızı daha uzun süre korumak için günlük bir rutin belirlemeniz önerilir. İlişkinizde bu hafta, mutlu anlar yaşanabilir. Kariyerinizde bu hafta pek çok iniş ve çıkışlar gözlemlenebilir. Ayrıca bir iş gezisine gidebilirsiniz. 

Finansmanla ilgili konularda, daha fazla özen göstermelisiniz. Paranızı yatırım yapmadan önce, iki kez düşünmelisiniz veya bir uzmandan tavsiye almalısınız. 

Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu hafta size yardımcı olabilir. Bu hafta bir aile yemeğine gidebilir veya ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. 

Mülkiyet ve servetle ilgili konularda, bu haftanın olumlu sonuçlar vermesi muhtemel. Yeni bir mülk satın almak istiyorsanız, başarılı olabilirsiniz. 

Öğrenciler için bu hafta karışık sonuçlar sağlayabilir. Eğitiminize gerektiği kadar ilgi duymayabilir ve yaratıcı konular öğrenmek isteyebilirsiniz. 

Evli çiftler için, bu hafta gerçekten şaşırtıcı olabilir. Hayat arkadaşınızdan inanılmaz destekler alabilirsiniz. Hayat arkadaşınızla çok iyi kalitede zaman geçirme ve bu hafta boyunca duygularınızı paylaşma olasılığınız yüksek.

Yengeç  Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için ortalama bir hafta olabilir. Sağlığınız sizi desteklemeyebilir, bu süre zarfında böbrek ile ilgili sorunların olasılığı vardır. Yemek yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz tavsiye edilir. 

Kariyeriniz ve işiniz için bazı komplikasyonlar var gibi görünüyor. Mücadelelerle yüzleşmek için kendinizi güçlendirmeniz önerilir. Bu hafta boyunca kariyerinizde ilerlemeniz için her türlü fırsatı değerlendirmeniz önerilir. 

İşinizdeki kayıpları önlemek için herhangi bir ani karar vermemelisiniz. Bu haftanın orta günlerinden sonra durumlar düzelebilir. 

Bu süre zarfında evli çiftler için karışık durumlar yaşanabilir. Ailenizle ilgili meselelerde sonu tatlıya bağlanacak problemler çıkabilir. Yüksek öğrenime gitmek isteyen öğrenciler bu haftayı lehine kullanabilirler.

Aslan Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size fiziksel ve zihinsel sağlığınız için karışık sonuçlar getirebilir. Bu haftanın 22 ve 26'sı sağlıkla ilgili konularda sizi desteklemeyebilir. Bu dönemde göğsünüz, kalbiniz, mesaneniz, sinir sisteminiz vb. ile ilgili sorunlar yaşanabilir. İşizden de zevk alamazsınız. 

Mesleki yaşamınızda bu haftanın ilk iki günü sizin için kritik olabilir. Bu süre zarfında müdürlerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle konuşmanızı kontrol etmeniz önerilir. Müşteriler ile ilgili konularda sabırlı olmanız gerekir. 

Bu haftanın geri kalan günlerinde, ilerleme yolunuzu planlayabilirsiniz. İşinizi büyütmek istiyorsanız, bunu yapabileceksiniz. Bu haftanın ilk yarısı finansla ilgili hususlarınızı destekleyebilir. Bu hafta boyunca emlak konularında ilerleme kaydedemeyebilirsiniz, ancak genel servet ve malla ilgili konular lehinize ilerleyecektir. 

Öğrenciler iyi şanslarından yararlanabilirler ve bu hafta boyunca çalışmalarına gerçekten iyi odaklanabilirler. Evli çiftler için bu haftanın orta evresi, harika sonuçlar doğurabilir.

Başak Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca arkadaşlarınızdan veya büyüklerinizden kazara maddi fayda elde etme şansınız var. Bu süre zarfında aile üyelerinizden iyi destekler alabilirsiniz. Bu hafta boyunca yaşam partneriniz veya aile üyeleriniz için harcama yapmanız gerekebilir. 

İş ortağınıza işinizde çok güvenmemeniz veya bu hafta boyunca iş ortaklığı yapmaktan kaçınmanız önerilir. İş yerinizde veya evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. 

Öğrenciler bu hafta boyunca zor zamanlar ile karşı karşıya kalabilirler. Gerçekten iyi konsantre olamazlar ise başarıyı yakalayamazlar. 

Sağlığınız ve zindeliğiniz konusunda, küçük bir hastalığın bile uzun vadede ciddi bir hastalığa dönüşebilme ihtimaline karşı, daha dikkatli olmanız gerekir. Genel olarak, sağlıkla ilgili konularda hafta boyunca temkinli olmanız gerekir.

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için iniş ve çıkışlarla dolu bir hafta olabilir. Bu haftanın başında biraz stres olma ihtimaliniz var, ancak zamanla azalacaktır. 

İlişkiniz için bu hafta size çok iyi sonuçlar doğurmayabilir. Bu süre zarfında partnerinizle bazı tartışmalara girebilirsiniz ve sağlığınız biraz daha güçsüz düşenilir. Bu nedenle kendinize ek özen göstermeniz gerekebilir.

Finansmanla ilgili konular bu hafta ortalama düzeyde kalabilir. Paranızı yatırmadan önce iki kez düşünmeniz önerilir. Çalışanlar patronlarından destek alabilirler. 

Ailenizle ilgili konularda, bu hafta size karışık sonuçlar verebilir. Herhangi bir mülk satın almak istiyorsanız, bir süre beklemeniz gerekir. Öğrenciler bu hafta boyunca ortalama sonuçlar alabilirler. Evli çiftler için de bu hafta karmaşık bir hafta olabilir. 

Akrep Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlıkla ilgili konularınızda, herşey harika olabilir. İş yerinizde bir kişiyle olan profesyonel ilişkinizin, kişisel bir boyuta dönüşme olasılığı vardır. 

Bu hafta boyunca stres ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde diğer insanlarla ilişkinizi etkileyebilecek biraz olumsuz durumlar yaşanabilir. Tansiyonla ilgili sorunlarınız da olabilir. 

İşadamlarının, bu hafta boyunca ek bakım almaları gerekebilir. Yeni bir şey başlatmak istiyorsanız, iki kez düşünmeniz gerekir. Bu haftadan parasal yönde, yararlanma şansınız var. 

Bu hafta boyunca yabancı bir ülkede bir ev satın alma şansınız var. Bu süre zarfında babanızın mülkünden küçük bir pay bile alabilirsiniz. Bu hafta bir sınava katılıyorsanız, mükemmel sonuçlar almanız olasıdır. 

Bu süre zarfında savunma ile ilgili sınavlarda veya yüksek derecelerde başarı elde edebilirsiniz. Evli çiftler, bu hafta çok verimli bir hafta geçirebilir. Siz ve eşiniz arasındaki büyük sevgi ve bağa şahit olabilirsiniz. Genel olarak, bu hafta özel ilişkileriniz için de size güzel gelebilir.



Yay  Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hızlı biten bir hafta olabilir. Bu süre zarfında sağlığınız iyileşebilir. Finansla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 

İlişkinizde veya aile yaşamınızda büyük bir değişiklik olmayacaktır. Evlilik hayatı, bu dönemde gerçekten şaşırtıcı olabilir. Bu hafta partneriniz ile kaliteli zaman geçirebilirsiniz. 

Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta size karışık sonuçlar getirebilir. Bu süre zarfında işadamlarına yeni bir şey başlamamaları önerilir. Bu hafta içinde herhangi bir iş kararı vermeniz gerekiyorsa, bazı maddi sıkıntıların ortaya çıkma şansı olacağından ek bakım almanız önerilir. 

Çalışanların da bu hafta işlerinde dikkatli olmaları gerekir. Öğrenciler için bu hafta ortalama düzeyde geçecektir. Beklenen sonuçları alabilmek için çok çalışmanız önerilir. 

Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili konularda rahatlayabilirsiniz. Mülkiyetle ilgili konularda ani bir karar vermemelisiniz. Arazi ya da ev almak istiyorsanız, bir süre beklemelisiniz. Ani kararlar almak sizin için olumsuz olabilir.

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlığınız için pek iyi bir hafta olmayabilir. Haftanın 23, 24 ve 25. günlerinde olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde göğsünüz, kalbiniz, bacaklarınız, omuzlarınız, elleriniz vb. ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemlerde işinizden de zevk alamayabilirsiniz. Verimliliğiniz düşebilir.

Kariyerinizde ve işinizde ortalama sonuçlara ulaşmanız olasıdır. Çalışanlar için bu haftanın 22 ve 26'sı harika olabilir. Bu süre zarfında yeni fırsatlar elde etme ihtimaliniz yüksek. İşadamları için bu haftanın 23'ü olumlu olabilir. Günlerin geri kalanı size olumlu sonuçlar vermeyebilir. 

Servetle ilgili konularda, bu haftanın sonu size şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. Çalışanlar ve iş adamları gelirlerinde bir artışa şahit olabilirler. Emlakla ilgili konular bu süre zarfında sizin lehinize gelişecektir. Atalarınızın mülkünü yenileyebilir veya yeni bir mülk satın alabilirsiniz. 

Bu hafta boyunca harika aile zamanlarına tanık olabilirsiniz. Öğrenciler bu haftayı iyi değerlendiremeyebilirler. Bu haftanın 23, 24 ve 27'si size olumsuz sonuçlar gösterebilir. Evli çiftler için bu hafta harika geçebilir. Evli çiftler yaşantılarında büyük coşku ve heyecan yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınıza çok fazla mutluluk getirebilir. Bu hafta boyunca huzurlu ve sakin hissedebilirsiniz. Sağlığınız sizi destekleyebilir ve iş hayatında da başarıya ulaşabilirsiniz. 

Kariyerinizde bazı değişikliklerin yaşanma ihtimali var. Finansal durumunuz, gelir kaynakları ve maaşınızla birlikte düzelebilir. Aile üyelerinizden maddi destek alabilirsiniz. Bu hafta boyunca kariyeriniz ve işiniz için sizi bekleyen birçok fırsat olabilir. 

Ailenize yeni bir üye girebilir. Bu hafta çocuğunuzun evliliğine hazırlanabilirsiniz. Ebeveynleriniz ve kardeşlerinizle olan ilişkiniz daha sakin geçebilir. 

Bu hafta boyunca yeni profesyonel bağlantılar kurabilirsiniz. Meslektaşınız veya müdürleriniz ile ilgili herhangi bir sorun varsa, bu süre zarfında çözülebilirler. İşinizdeki ortağınızdan tam destek alma olasılığınız yüksektir. 

Öğrenciler bu hafta boyunca ilerlemeye tanık olabilirler. Sınavlarınızda şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bir kabul işlemi için bu haftayı lehinize bulabilirsiniz.

Balık  Burcu 22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlığınız için harika bir hafta olabilir. Herhangi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalırsanız, bu süre içinde iyileşebilirsiniz. 

Çalışanlar ve işadamları için bu hafta verimli bir hafta olabilir. Çalışanların bu hafta içinde bir artış veya terfi alma olasılığı yüksektir. Bir iş bulmak istiyorsanız, bu hafta boyunca yaptığınız iş görüşmeleri lehinize sonuçlanabilir. 

İşadamları bu haftanın üç günü boyunca olumlu sonuçlar alabilirler. İşletmenizi genişletmek veya gelirinizi artırmak istiyorsanız, bu haftayı iyi değerlendirebilirsiniz. Bu süre zarfında işle ilgili kararlar verirken dikkatli olmanız önerilir. 

Gelir akışınız artacaktır ve lüks bir yaşam tarzı yaşayabilirsiniz. Bu hafta boyunca rahat bir yaşam sürerken, ciddi masraflara yelken açabilirsiniz. Gayrimenkullere yatırım yapabilirsiniz. 

Aile ortamınız gerçekten mutlu ve neşeli olabilir. Evinizde organize edici bir işleve sahip olma şansınız var. Evli çiftler için, bu haftanın üç günü harika olabilir, diğer günler size o kadar iyi gelmeyebilir.

Öğrenciler bu hafta mükemmel sonuçlar elde edebilecekler. Yabancı eğitime gitmek istiyorsanız, görüşmelerde başarılı sonuçlar almanız muhtemeldir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar