Anasayfa /  Foto Galeri

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 22 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 122 Nisan - 29 Nisan 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan Bu hafta partnerinizle anlamlı bir sohbete gerçekleştirme ihtimaliniz var. Bu süre zarfında aile üyelerinizle ilişkileriniz, iyi yönde gelişebilir. Sağlığınız için ek bir komplikasyon olmayacaktır, ancak sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz tavsiye edilir. Bu süre zarfında müdür ve iş arkadaşlarınızdan tam destek alabileceksiniz. Bir devlet çalışanıysanız, transfer alabilirsiniz. Kırtasiye, ulaşım, danışma, mobilya veya otel işi ile ilgilenen kişiler, bu hafta olumlu sonuçlar alabilirler. Geliriniz bu hafta boyunca harika alabilir, ancak giderleriniz daha yüksek olabilir, dolayısıyla paradan tasarruf edemezsiniz. Evinizde organize edici bir işleve sahip olma şansınız var. Öğrenciler için bu hafta boyunca olumlu geçebilir. Eğitiminize gerçekten çok iyi konsantre olabilirsiniz. Evlilik hayatınız için, eşiniz ile yakınlığınızı korumak için eşinizin duygularını anlamanız ve buna göre davranmanız gerekebilir. Bu hafta boyunca eşinizle yakınlaşmak için önemli bir yeri ziyaret etmeyi veya bir geziye gitmeyi planlayabilirsiniz.

22 Nisan - 29 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Bu hafta boyunca, ilişkinizde birçok iniş ve çıkışlar olabilir. Bu süre zarfında eşinizle gezmeye gidebilirsiniz. Mide ile ilgili veya gastrik sorunlardan kaçınmak için yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz önerilir. Çalışanlar, yüksek iş yükü nedeniyle işleriyle pek verimli ilgilenmeyebilirler. İşletmeniz için bu hafta olumlu gerçekleşebilir. Kömür, çimento, güvenlik veya bir STK işletmeniz varsa, bu hafta sizin için oldukça iyi sonuçlar doğurabilir. Bu süre zarfında beklenmedik parasal yardım alabilirsiniz. Lüks şeyler için harcama yapmanız, eviniz için mobilya satın almanız, araç, yeni araba, pahalı giysiler ya da yabancı bir ülkeyi ziyaret etmeniz muhtemeldir. Bu süre zarfında paranızı koruyamayabilirsiniz. Bu süre zarfında çocuğunuzun eğitimi konusunda endişeli hissetme ihtimaliniz yüksek. Öğrenciler bu haftayı kendi çıkarları için kullanabilirler.