Anasayfa /  Foto Galeri

22 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim, hangi takım kazandı?

Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımı ikinci dokunulmaz oyununda karşı karşıya geldi. İki takım da oyun sonunda iletişim ödülünün de kazananı oluyor. Oyunun sonunda kaybeden takımdan bir isim daha eleme potasına gidiyor. Peki, 22 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı...

22 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim, hangi takım kazandı? - Sayfa 1

Sevilen yarışma programı Survivor'da heyecan devam ediyor. 22 Mart Salı günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya rekabet etti.

22 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim, hangi takım kazandı? - Sayfa 2

Survivor All Star yarışmasında bu akşam bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşandı. 22 Mart Salı akşamı ekranlara gelen Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu aynı zamanda iletişim ödülü olarak oynandı. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları...

22 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim, hangi takım kazandı? - Sayfa 3

SURVİVOR 22 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda hem kadınlar hem de erkekler turunu Ünlüler takımı aldı. Dokunulmazlık oyununu 2-0 kazanan Ünlüler takımı ilk kez iletişim ödülünü kazandı. 

22 Mart Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim, hangi takım kazandı? - Sayfa 4

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022 programında haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımından çıkan Survivor eleme adayı Evrim oldu.