Anasayfa /  Foto Galeri

21'inci yüzyılın en güzel kadınları

21'inci yüzyılın en güzel kadınları

21'inci yüzyılın en güzel kadınları - Sayfa 1

Angelina Jolie: Her yaptığı olay, her attığı adım ise haber olan Angelina Jolie'nin bildiğiniz özellikleri dışında sayabileceğimiz bir dolu tuhaf özelliği var. Mesela lisanslı bir pilot, iyi bir motosiklet kullanıcısı, biseksüel ve yatakta bıçaklarla oynamayı seviyor! "Yaşayan en seksi kadın" ünvanına sahip Angelina Jolie, pek çok kez dünyanın en çekici insanları listelerinde yer aldı.

21'inci yüzyılın en güzel kadınları - Sayfa 2

Charlize Theron: Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron'un alkolik babası o gece eve sarhoş geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. 6 yaşında bale dersleri almaya, 16 yaşında modellik yapmaya başlayan Charlize Theron, bir bankadaki görevliyle ateşli bir tartışma yaşarken oyuncu menajeri John Crosby tarafından keşfedildi. Theron kartvizini aldığı Crosby'i arayarak oyunculuk için ilk adımını attı. 2011 yılı Kasım ayında Jackson Theron'u, 2015 yılında August'u evlat edindi. The Hollywood Reporter'ın 2006 yılının En Çok Kazanan Kadın Oyuncuları listesinde film başına aldığı 10 milyon dolar ücretle Halle Berry, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Renée Zellweger, Reese Witherspoon, ve Nicole Kidman'ın ardında yedinci sırada yer aldı.

21'inci yüzyılın en güzel kadınları - Sayfa 3

Eva Mendes: Küba asıllı Amerikalı aktrisin, bir röportajında 50 farklı eyalette cinsel ilişkiye girdiğini söylemesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşadığı ilişkilerin hepsinin farklı olmadığını söyleyerek ise tepki çekmişti.

21'inci yüzyılın en güzel kadınları - Sayfa 4

Gisele Bundchen: Moda sahnesi ile tanıştığı 1990 yılından bu yana birçok yazılı ve görsel reklamda, ayrıca dergi kapaklarında yer alan Gisele, Dünya'da aralarında ABD, Rusya, Brezilya, İtalya, Fransa, Meksika, Güney Kore ve Türkiye'nin bulunduğu 20'den fazla ülkede, markaların reklamlarında yer aldı Forbes'e göre eğlence dünyasının en zengin 16'ncı kadını. 150 milyon dolarlık servetine, 2006 yılında 33 milyon dolar daha ekledi. Guinness Rekorlar Kitabı'nda dünyanın en zengin süper modeli olarak yer alıyor