Anasayfa /  Güncel

21 yaşındaki stajyer pilotun akıl almaz ölümü!

İngiltere'de yaşayan 21 yaşındaki Oriana Pepper'in ani ölümü dünyada gündem oldu. Çocukluğundan beri uçmak en büyük hayaliydi ama bir sivrisinek ısırığı yüzünden hayatını kaybetti. Pepper'in ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 07 Temmuz 2022 12:23

Suffolk şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Pepper genç bir pilot adayıydı. İngiliz havayolu firması Easy Jet'te stajyer pilotluk yapan genç kadın geçtiğimiz yıl temmuz ayında yaşadığı olaydan sonra korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. 21 yaşındaki Oriana'nın şok ölümü sosyal medyada da büyük yankı buldu. Suffolk uzman adli doktoru Nigel Parsley Oriana'nın ölümüyle ilgili, "Önünde harika bir kariyere sahip olan genç bir bayan için talihsiz bir trajedi" açıklamasını yaptı.

Ipswich'teki Suffolk Adli Tıp Mahkemesi, Oriana Pepper'ın Oxford'daki EasyJet programındaki teori sınavlarını yüksek puanlar ile geçtiğini ve ekipman değerlendirmeleri için Belçika'ya gittiğini açıkladı. 7 Temmuz'da bir hastanenin kaza ve acil servisine, sağ gözündeki ısırık şişmiş ve enfeksiyon kapmış halde başvurdu. Oriana Pepper'a antibiyotik reçete edildi, ancak iki gün sonra, baygınlık geçirdikten sonra erkek arkadaşı tarafından hastaneye geri götürüldü. Adli Tabip Parsley, Pepper'ın "Alnındaki bir böcek ısırığının neden olduğu ciddi bir enfeksiyon sonucu" öldüğünü söyledi.

Parsley "Daha önce hiç böyle bir dava görmedim” diyerek durumun sıra dışılığının altını çizdi. Talihsiz genç kadın üç gün sonra 12 Temmuz 2021'de hastanede öldü. Ölümünün tıbbi nedeni, kan damarlarının tıkanması olan beyindeki septik emboli olarak açıklandı. Buna ise alnındaki ısırık nedeniyle staphylococcus aureus adı verilen bakterilerin neden olduğu bir enfeksiyon sebep oldu.

Yorumlar