Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Yay Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Yay Burcu yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Yay Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Yay Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Yay Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Yay Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Yay Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Yay Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Yay Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Yay Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Yay Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına başladığınızda ailenizle vaktinizi geçirebilirsiniz. Birlikte olmak size en çok huzur veren şey olacaktır. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar yılın başına enerjiniz yükselerek başlamış oluyorsunuz. Geri planda kaldığınız her şey için harekete geçiyorsunuz. Aşk hayatınızda da tutkulu olacaksınızdır. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yapmak için şansınız olacaktır. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada maddi olarak zorlanacağınız bir sürece girebilirsiniz. Değerli olan eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. Borçlarınızla ilgili sorunlar büyüyebilir. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Çalışma hayatınızla ilgili aklınızda olan ama bir türlü cesaret edemediğiniz iş değişikliği için harekete geçebilirsiniz. Bu iş daha önce deneyimlemediğiniz farklı bir sektör olabilir. Sağlığınıza bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Beslenme şeklinizi, yaşam şeklinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar aileniz genişlemeye başlayabilir. Gönül ilişkisiyle ailenize yeni bir birey katılabilir. Gayrimenkulle alakalı yatırımlarınız varsa hanenize güzel gelirler gelebilir. Ev değiştirmek isteyenler için güzel fırsatlar ortaya çıkabilir. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar eğitimle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Şu ana kadar ilgi duymadığınız konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Kurslara yazılabilirsiniz. Yakınlarınızdan davetler alabilirsiniz. Sosyal yönünüz bu dönem çok aktif olacaktır. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar iletişim yönünüz, girişkenliğiniz sayesinde iş çevrenizde kendinize yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Giderek bulunduğunuz çevrede kendinizi ispatlayacaksınızdır. Bunun nedeni de sizin olaylara farklı ve orijinal bakış açınızdan kaynaklanacaktır. Kardeşinizle olan bağınızı güçlendireceğiniz bir dönemde olacaksınız. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniay size mutlu olacağınız haberleri de beraberinde getirebilir. Eskiden size sorun olan meselelerin çözüldüğü görebilirisiniz. Yeniayda dikkat etmeniz gereken ise ani tepki vermemek olmalıdır.

2020 Yay Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Yay Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Yay Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına başladığınızda çalışma hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Yoğun temponuzda sağlığınız için dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar ailenizi ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Önceliğiniz yakın çevreniz olabilir. Ev arayışınız varsa araştırmalarınız bu dönem sıklaşabilir. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar aşk hayatınızda parladığınız bir dönemde olacaksınız. Yalnızlar artık tek olmayacaktır. Yeni bir aşk sizi bekliyor olacak. Bir anda gönlünüzü biri çalabilir. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyenler varsa bu dönem bebek müjdesi alabilirler. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla artık hayata olumlu bakıyor olacaksınız. Ama bunun sırrı geçmiş defterleri kapatmak olmalıdır. Bazı bitişleri artık yapmalısınız. Akademik hayatınızla ilgili enerjinizi harcayabilirsiniz. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar parayla ilgili sorunlarınızı halletmek için vaktinizi harcayabilirsiniz. Daha fazla nasıl kazanırım diye yeni arayışlara girebilirsiniz. Emek verdiğiniz sürece geliriniz artacaktır. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, hanenizde çözülemeyen konular tekrardan karşınıza gelebilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalar sonucu gerginlikler olabilir. Evinizden çıkarken tüm elektrikli aletlerin kapalı olduğunu kontrol edin. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar yakınlarınızla aranızdaki bağ güçlenecektir. Anneniz veya babanız için bir şeyler yapmak sizi manevi olarak güçlendirecektir. Söylemeseler de size ihtiyaç duyabilirler. Yanlarında olmanız onları mutlu edecektir. 23 Şubat’ta saat 18:31’de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniay tüm ailenin sevineceği güzel haberleri beraberinde getirebilir. Aileye yeni bir birey katılacağını öğrenebilirsiniz. Beklenmedik güzel maddi bir gelişme yaşayabilirsiniz.

2020 Yay Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Yay Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Yay Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda sağlığınız önceliğiniz olmalıdır. Yüksek enerjiniz her daim olsa da bazen durmayı ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar elektronik aletlerinizde bozulmalar olabilir. Özellikle haberleşme için kullandıklarınız sorun yaratabilir. Cep telefonlarınızı, bilgisayarlarınızı mutlaka yedekleyin. Bilgiler kaybolabilir. Eğitim hayatınızda her şeyi çok dikkatli okuyun. Zihniniz dağınık olacaktır. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar çalışma ortamınızda parlayacaksınız. Terfi alabilirsiniz. Buna bağlı olarak gelirinizde bir hayli artış olabilir. Duygusal hayatınızda ise her şey rayına oturmaya başlayabilir. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda aile ve iş hayatınızdaki dengeyi bozmanız sorunlara yol açabilir. Aileniz sizden duygusal ilgi görmek istiyorken kendinizi işinize kaptırmış olmanız gerginlikler yaratabilir. Ailede rahatsızlığı olan biri gündeme gelebilir. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar ailenizi ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Önceliğiniz yakın çevreniz olabilir. Ev arayışınız varsa araştırmalarınız bu dönem sıklaşabilir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar şansınızın daha da açıldığı bir dönemde olacaksınız. Cesaret edemediğiniz konu ne ise artık eyleme geçin. Çünkü olumlu sonuçlar alacaksınızdır. Aşk hayatınızda da cesur olmalısınız. Aranızdaki bağın güçlendiğini göreceksiniz Çocuğunuz başarılarıyla bu dönem yüzünüzü güldürebilir. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar eğitim hayatınızda güçleneceğiniz süreçte olacaksanız da bu kolay olmayacaktır. Karşınızdaki zorluklar sizi yıldırmaya çalışsa da Satürn direndiğinizde sizi zirveye çıkartacaktır. Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili gerginlikler gündemde olabilir. Bazı kişilerle ipler kopma noktasına gelebilir. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise maddi olarak zorluklarla mücadele edebilirsiniz. Aynı şekilde üstüne gittiğinizde paranıza para katacaksınızdır. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda geçmişteki duygusal yaralarınızı sarma vakti olacaktır. Olumsuz düşünmek yerine geleceğinize odaklanarak iyimser olduğunuzda hem psikolojiniz hem enerjiniz yükselecektir. Yüksek öğrenimle ilgili yeni başvurular yapabilirsiniz. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar iletişim yönünüzün çok aktif olduğu bir dönemde olacaksınız. Gerek iş gerek eğitim hayatınızda her şeye siz yetişmeye çalışabilirsiniz.