Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Oğlak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Oğlak Burcu yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Oğlak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Oğlak Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Oğlak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Oğlak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Oğlak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Oğlak Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Oğlak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Oğlak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Oğlak Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına yoğun ve iletişim yönünüzün aktif olduğu bir başlangıç yapıyorsunuz. Eğitim hayatınız gündemde olabilir. Sosyal yönünüzle de neşeli bir ruh haliniz olacaktır. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar duygularınızı saklamak yerine dışa vurmayı denemelisiniz. İçinizde yaşadıkça bazı şeyler size yük gelmeye başlayabilir. Sağlık problemleriniz varsa bu dönem üstüne düşmeniz gerekebilir. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulma özellikle sizler için sert ve tehlikeli bir tutulma olabilir. Tutulma esnasında burcunuzda kavuşumda bulunan Satürn-Plüton ciddi anlamda negatif etkiler verebilir. Dikkatli olmanız gereken bir tutulmadasınız. Öte yanda ilişki ve evlilik hayatınızda bazı şeyler yolunda gitmemeye başlayabilir. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Aşk hayatınızda yaşadığınız dönüşüm, geri dönüp bir şeyler eksikse tamamlamak artık her şey tamam diyebilirsiniz. Şimdi karar vermeniz gereken yola devam mı yoksa yeni bir sayfa açarak her şeyi kapatmak mı bunu düşünebilirsiniz. Hayatınızda ne yapıyorsanız yapın farklı bir bakış açısıyla yaptıkça şans sizinle olacaktır. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar sevdiğinizle olan iletişiminiz düzelecektir. Birbirinize daha açık ve net oldukça aranızda çözülemeyen sorun kalmayacaktır. Bu dönem romantik sözler ağızlarınızdan dökülebilir. Eğitim hayatınızda da parlamaya başlayabilirsiniz. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar paranıza para katmak için yeni fikirler üretmeye başlayabilirsiniz. Orijinal düşünceleriniz kazancınızı arttırabilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar maddi olarak güçlenmeye başlıyorsunuz. Gelirinizde artışlar yaşamaya başlayabilir. Sağlam yatırımlara paranızı yatırabilirsiniz. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Geçmişteki maddi yaralarınızı kapatabilecek yeni finansal kaynaklar bulabilirsiniz. Sadece elinize geçen parayı bir anda harcamamaya dikkat etmelisiniz.

2020 Oğlak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Oğlak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Oğlak Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına şansla başlıyorsunuz. Sürpriz gelişmeler sizi çok mutlu edebilir. Ayrıca sadece şans değil aşkla da başlayan Oğlak’lar olacaktır. Çocuklarınızla ilgili de sevindirici anlar yaşayabilirsiniz. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar eğitimle ilgili süreçleriniz yoğunlaşabilir. Sosyalleşeceğiniz, yakınlarınızdan davetler alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Kurduğunuz güzel iletişim sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Edebiyata olan ilginiz artabilir. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar ailenizle ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir. Aileye gönül bağıyla katılan biri olabilir. Evinizle ilgili değişimler yapacaksınız güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda borçlarınız konusunda yoğunlaşabilirsiniz. Kredi başvurusu için harekete geçebilirsiniz. Elinize geçen paralarla bu dönem her şeyi sıfırlayarak yeni bir maddi döneme adım atmaya ilerleyebilirsiniz. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar hayatta yapmak istedikleriniz için harekete geçme vaktinin geldiğini göreceksinizdir. Gerek iş gerek özel hayatınızda ne kadar emek verdiyseniz bu dönemin sonunda karşılığını alacaksınızdır. Tabii ki bu süreçte yorulmayı göze almalısınız. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, eğitim hayatınızda zihniniz bulanık olabilir. Her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız arasında yanlış anlaşılmalardan dolayı sorunlar olabilir. En çok ise elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. Retro başlamadan telefon ve bilgisayarlarınızı yedeklemeyi unutmayın. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar çevrenizde kendinizi ispatladığınız bir zamanda olacaksınız. Özellikle iletişime dayalı sektörlerde çalışıyorsunuz emin adımlarla zirveye çıkabilirsiniz. 23 Şubat’ta saat 18:31’de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda sizlere çok güzel haberler gelebilir. Beklenmedik anda duyacaklarınıza çok sevineceksinizdir. Eğitim hayatınızda yeni bir kapı aralanabilir.

2020 Oğlak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Oğlak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Oğlak Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda enerjiniz de şansınız da yükselişte olacak. Sevdiğinizle romantik zamanlar geçirebilirsiniz. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar finansal işlemlerinizde dikkati olmalısınız. Paralarınız başka hesaplara gidebilir. Kredi kartlarınız kopyalanabilir. Para çekerken kartınız ATM’de kalabilir. Kısacası paranıza dikkat etmelisiniz. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar aşk hayatınızda mucizelere inanabilirsiniz. Aşık olmam diyenler bile bu dönem yeni bir aşka tutkuyla bağlanabilir. Çocuk hayalleri olanlar bu dönem bebek müjdesi alabilirler. Her konuda şansınız çok açık olacak. Hiçbir şeyi ertelemeyin harekete geçin. Hayatınızın sahnesinde olacaksınız. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda duygusal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Sorun olmasa bile çok fazla detaya takılarak enerjinizi düşürebilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilgili işlerinizde vaktinizi harcayabilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar eğitimle ilgili süreçleriniz yoğunlaşabilir. Sosyalleşeceğiniz, yakınlarınızdan davetler alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Kurduğunuz güzel iletişim sayesinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Edebiyata olan ilginiz artabilir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar evinize ve aileniz olan düşkünlüğünüz artabilir. Gayrimenkul yatırımlarınızda güzel getiriler olabilir. Ailenizle aranızdaki bağın güçlendiği bir dönemde olacaksınız. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar maddi olarak güçlenmeye başlıyor olsanız da Satürn bunu yaparken size dersler vermeye de çalışacaktır. Öncelikle çok para kazanmanız için bir o kadar emek vermeniz gerekecektir. Bazen aksilikler olsa da kolaya kaçmak yerine savaş verdiğinizde gelirinizde artışlar olacaktır. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise kendinizle, sevdiğinizle ilgili gerçekçi olmanız gerekecektir. Sağlığınızla, işinizle, özel hayatınızla ilgili konular tekrardan karşınıza gelebilir. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda geçmişte yaşanan ailenizdeki sorunlar için yaraları sarma vakti olabilir. Sorunları çözmeye çalışırken agresif bir tutum sergilemekten kaçınmalısınız. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar para kazanmak için savaşmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Verdiğiniz emeklerin karşılığını ise gelecekte alacağınızdan emin olun.