Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Boğa Burcu Yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Boğa Burcu Yıllık yorumlarınız

2020 Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Boğa Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Boğa Burcu Yıllık yorumlarınız

2020 Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Boğa Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Boğa Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz Boğa burçları. Adeta yeni yıla yüzünüz gülerek adım atıyorsunuz. Ayın başında hiç ihtimal vermediğiniz şeyler bile gerçek olabilir. Sosyal bir yapınız olacak. Dostlarınızla vakit harcayabilirsiniz. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar tüm enerjinizi borçlarınızı kapatmak için harcayabilirsiniz. Kredi başvuruları yapabilirsiniz. Gelirinizden çok giderlerinize odaklanacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. Rahatsızlıklarınız varsa ameliyat kararı ortaya çıkabilir. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. İletişiminizin tonunun sert olacağı bir günde olacaksınız. Çevrenizdekilere karşı tutumunuz eleştiri alabilir. Eğitim hayatınızda zorluklarla mücadele edebilirsiniz. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan alacağınız haberler hoşunuza gitmeyebilir. 11 Ocak’ta Uranüs retro hareketi bitiyor. Uzun süre burcunuzda olan Uranüs sizi değiştirmeye çalışırken retro esnasında geçmişteki yaptıklarınızı ve artık yapmamanız gerekenleri size göstermeye çalıştı. Şimdi artık risk alarak hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Tabii ki geçmişi tamamen silmeden bu olmaz. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar duygusal hayatınızda şansınızın açılacağı bir dönemde olacaksınız. Çevrenizde parlayacağınız, elde ettiğiniz başarılarla takdir edileceğiniz bir dönemde olacaksınız. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar kariyer hayatınıza dair yeni haberler alabilirsiniz. Başvurduğunuz işlerden geri dönüşler, görüşme talepleri alabilirsiniz. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar iş hayatınızda zirveye emin adımlarla ilerliyor olacaksınız. Yöneticinizin takdiriyle mevkinizde yükseliş olabilir. Çalışmıyorsanız geleceğe dair yapmak istediklerinizi ertelemek yerine tam da eyleme dökme vakti olacaktır. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla kariyer konularınızda kendinizi ispatlamaya devam ederken yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Fakat köklü değişimler düşünüyorsanız anlık karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

2020 Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Boğa Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Boğa Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına adım attığınızda önce kendim diyor olacaksınız. Kendinize dair ne istiyorsanız onlara öncelik vereceksiniz. Dış görünüşünüzde değişimlere gidebilirsiniz. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar kendinizi sosyal yardım kuruluşları için adayabilirsiniz. Dostlarınızın yardımına koşabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu haber alabilirsiniz. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar eski bir gönül ilişkinizden tekrardan geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz. Gönül ilişkilerinde hatayı kendinizde aramayı bırakacağınız bir dönemdesiniz. Umutla geleceğe bakmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Aksi halde sadece enerjinizin düştüğünü fark edeceksiniz. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla aile ve ev yaşamanıza dair sonlandırmanız gereken konular için harekete geçebilirsiniz. Ev değiştirmek istiyorsunuz ama bir türlü harekete geçemiyorsunuzdur. Bu dolunayda artık bir sayfayı kapatıyor olacaksınız. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar akademik hayatınızda çabalayacağınız, bu emeklerin de karşılığını alacağınız bir dönemde olacaksınız. Seyahatleriniz sıklaşabilir. Bu durum işle alakalı olabilir. Yurt dışı bağlantılı konularınızda da hareketlilik söz konusu olacak. Spora ayırdığınız vakit artacaktır. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken arkadaşlarınızla ilgili kulağınıza çalınan her şeye inanmamalısınız. Yalan bilgiler olabilir. 4-10 Mart arası Merkür retrosuna Kova burcunda devam edecek. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar toplum önünde veya mevcut çevrenizde kendinizi ispatlayacağınız bir süreçte olacaksınız. Tabii ki arkanızda bir de şansınız olacak. 23 Şubat’ta 18:31 Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu şanslı güzel döneminize denk gelen yeniayda dileklerinizi dileyin gerçekleşebilir. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bu yeniayda hiç durmayın ve harekete geçin.

2020 Boğa Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Boğa Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Boğa Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda duygusal hayatınızda güzellikler yaşayacağınız bir süreçte olacaksınız. İlişkinizin gitgide güçlendiği ve şansınızın bu konularda açıldığını göreceksiniz. 4 Mart Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar kariyer hayatınızda işler yavaş ilerleyebilir. Retrodan önce başvurduğunuz bir iş varsa bu dönem olumlu haber gelebilir. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar bu güzel etkiyle sizleri aşk hayatında kimse tutamayacak. Aşık olmam diyen Boğa burcu bile gönlünü birine kaptırabilir. Estetikler için çok uygun bir dönem olacaktır. Maddi olarak da sizi mutlu eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda 19 derecede dolunay oluşuyor. Dolunayla birlikte aşk hayatınızdaki güzellikleri bir anlık gerginlikle tersine çevirebilirsiniz. Burada vereceğiniz tepkilere dikkat edin. Hayallerinizdeki kişi olmadığını düşünerek üzülmek yerine onun olumlu taraflarını görmeye çalışmalısınız. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür Balık burcuna tekrardan geçiyor. 11 Nisan’a kadar kendinizi sosyal yardım kuruluşları için adayabilirsiniz. Dostlarınızın yardımına koşabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyaçları olduğunu haber alabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar rahatsızlıklarınız varsa kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. En güzeli psikolojik olarak artık mutlu olmaya başlayacaksınız. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar kariyer hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Ama bu değişime giderken her şey kolay olmayacaktır. Önce zorlanacak ve bu zorluklara direnirseniz çok güzel yerlere geleceksiniz. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde akademik hayatınızda bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Seyahatlerinizde bu dönemde gecikmeler, iptaller olabilir. Spor yaparken kemiklerinize ve dizlerinize dikkat etmelisiniz. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay oluşuyor. Bu yeniayla size duygusal olarak yara vermiş lan her şey artık geride kalıyor. Kısaca yaraları sarma vakti olacak. Ayrıca fiziksel olarak çektiğiniz bir ağrınız, rahatsızlığınız varsa şifa bulma vakti olacak. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar enerjinizi iş hayatınıza ayırabilirsiniz. Çok savaşmanız ve dil dökmeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Yılmadığınız takdirde kazanan siz olacaksınızdır.