Anasayfa /  Foto Galeri

Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!

Ay Yapım’ın NOW ekranlarında Cuma akşamları seyircisiyle buluşan dizisi ‘Gaddar’ın yeni bölümüne Arif Mübarek’in sonunu getirdikleri operasyon damga vurdu. Dağhan ve Müdür’ün ekibine bu sefer Leyla da destek verirken bölümün sonunda Dağhan’ın Korkut’un yaşadığını öğrenmesi heyecanı yükseltti.

Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! - Sayfa 1

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur SaylakAlper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ı başrollerinde buluşturan, Ay Yapım imzalı Gaddar’ın 16. bölümünde Müdür’ün yardımlarıyla Dağhan ve Kurt, Ekber’in elinden kurtulmayı başardı. Arif Mübarek’in tarikatını çökertmek için Müdür ve Dağhan, Leyla’nın dahil olduğu bir plan kurdular. Leyla, Arif Mübarek’in hayran olarak evine sızarken planın sonunda Arif Mübarek’in sonunu getirecek şantaj kayıtlarına ulaştılar. Aydan, Dağhan’ı kızdırmak için Enver’in yardımıyla modellik yapmaya başlarken billboardlarda Aydan’la karşılaşan Dağhan deliye döndü. Korkut, Leyla’dan para göndermesini isterken Dağhan bölümün sonunda Korkut’un yaşadığını öğrendi. Heyecanın hiç düşmediği yeni bölümdeki sahneler sosyal medyada çok konuşulurken Gaddar çetesinin Mehdi’ye büyük operasyon sahneleri gündem oldu. 

Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! - Sayfa 2

‘Gaddar’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Dağhan ve Kurt, Ekber’in elinden Müdür’ün yardımıyla kurtuldu. Son saniyede yetişen Müdür, ikiliyle beraber masum kadınları Ekber’in adamlarından aldı.  

Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! - Sayfa 3

Korkut, Leyla’ya mesajlar atmaya devam ederken bu sefer ondan para göndermesini istedi. Leyla, Korkut’a istediğini verirse ondan tamamen kurtulacaklarını düşündü. Dağhan’ı korumak için bankaya gidip Korkut’un istediği parayı ona gönderdi.

Müdür’ün Dağhan ve Kurt’u Kurtarışı :

Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! - Sayfa 4

Müdür, Arif Mübarek’in evine sızmak için Leyla’dan destek istedi. Leyla babasının yaptıkların karşılık bu tehlikeyi göze alırken Dağhan ilk başta bu plana karşı çıktı. 

Leyla, Korkut’un İstediğini Yapıyor: