Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Başak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Başak Burcu yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Başak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Başak Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Başak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Başak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Başak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Başak Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Başak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Başak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Başak Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına başladığınızda ilişki ve evlilik hayatınızla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Sevdiğiniz kişiyle bu aya romantik bir başlangıç yapabilirsiniz. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar enerjinizi ailenize ayırabilirsiniz. Sizlerin desteğine ihtiyaçları olabilir. Ayrıca ev değiştirme fikriniz varsa bu dönem içinde taşınmaya karar verebilirsiniz. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulmayla çevrenize karşı agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Dostlarınıza karşı sert çıkışlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda da olayları büyütmemeye dikkat etmelisiniz. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Akademik yaşantınızda sürpriz değişimlere hazır olun. Beklentinizden daha güzel geçecek bir süreçte olacaksınız. Bazılarınız aniden taşınma kararı alabilir. Bu yurt dışında bir yer de olabilir. Yeni ve marjinal konulara eğiliminiz artabilir. Araştırmalar yapabilirsiniz. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar sizler için ilişkinizde güzel bir dönem başlıyor. Evlilik tekliflerine hazır olun. Beklemediğiniz anda romantik bir sürprizle partneriniz sizi sevindirebilir. Evliliğinde sorun olanlar bu güzel görünümle bir şans daha verip aşk dolu bir sürece girebilirler. İşinizdeki ortağınızla beraber maddi getirisi yüksek işlere bu zaman zarfında imza atabilirsiniz. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar çalışma ortamınızda yeni haberler alabilirsiniz. Bu işinize olan farklı bakış açınız sayesinde elde ettiğiniz başarılar da olabilir. Sağlığınızla ilgili de yeni gelişmeler olabilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar işinizde terfi haberi alabilirsiniz. Altınızda çalışan bir ekibi yönetmeniz gerekebilir. Duygusal olarak da daha özgür ve kendinden emin bir ruh haliniz olacaktır. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla birlikte mevcut rahatsızlıklarınızda şifa bulabilirsiniz. Eski hastalıklarınız tekrardan nüks ettiyse yeni tedavilerle bunun da üstesinden geleceksinizdir. İşinizle ilgili yeni teklifler alabilirsiniz.

2020 Başak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Başak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Başak Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına başladığınızda seyahatleriniz gündeminizde olabilir. Biraz ortamdan uzaklaşmak sizlere iyi gelecektir. Akademik hayatınıza yoğunlaşacağınız bir süreç olabilir. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar partnerinizle olan iletişiminiz daha samimi ve duygusal olacaktır. Birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Bazen konuşmadan bakışarak anlaşacağınızı göreceksinizdir. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar ekonomik koşullarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı kapatacak maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Miras konunuzla ilgili her şey lehinize dönebilir. Eşinizin gelirinde artış olabilir. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda geçmişi artık bitirmek için içinizde o gücü bulacaksınız. Başkası kırılır veya biraz daha dayanmalıyım dediğiniz ne varsa artık kendinizi mutlu edecek bitişler yapabilirsiniz. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar aşk hayatınızda tutkunun hakim olacağı bir dönemdesiniz. Enerjinizi, ilginizi sevdiğinize ayırabilirsiniz. Ara sıra agresif bir ortam olsa da olayları büyütmeden kapatmalısınız. Ayrıca çocuğunuzun da sizin ilginize ihtiyacı olabilir. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, eşinize karşı gereğinden fazla meraklı olabilirsiniz. Sürekli soru sormanız onu gerebilir. Bu retro sürecinde sevdiğiniz kişiyle ilgili size anlatılanlara hemen inanmayın. Yalan olma ihtimali yüksektir. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar partnerinizle güzel ve kalıcı bir yola giriyor olacaksanız. Fakat Merkür retrosunu bitirmeden her şeyden emin olmanız zor olabilir. İş hayatınızda da ortağınızla birbirinize destek olacaksınızdır. 23 Şubat’ta saat 18:31’de Balık burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Güzel etkiler altındayken yalnız olanlar için bir ilişkinin ilk adımı bu yeniayla beraber atılabilir.

2020 Başak Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Başak Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Başak Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda iyimser bir ruh haliniz var. Olumlu bakış açılarınız sayesinde kendinize de güzellikleri çekeceksinizdir. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar çalışma hayatınızda işlerinizde sorunlar çıkabilir. Her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz. Sağlığınıza dair bir teşhis alırsanız hemen inanmayın. Sonuçlar veya doktorun teşhisi yanıltıcı olabilir. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızda zirveye yükselebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi size bir tatil sürprizi yaparak başbaşa romantik anlar geçirmenizi sağlayabilir. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda ilişkinizde ve evliliğinizde hayal kırıkları yaşayabilirsiniz. Bazen çok duygusal olup olayları kendi kafanızda büyütebilirsiniz. Bu durumu partnerinize karşı hassas olmanıza neden olabilir. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar partnerinizle olan iletişiminiz daha samimi ve duygusal olacaktır. Birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Bazen konuşmadan bakışarak anlaşacağınızı göreceksinizdir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar finansal konularınızda güç kazanacağınız bir süreçte olacaksınız. Yavaş yavaş maddi olarak güzel günlere adım atacaksınız. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar çalışma hayatınızda güçleneceğiniz belki de yönetici olacağınız bir süreçte olacaksınız. Yalnız Satürn sizleri çok yorarak ve zorlayarak bu başarıları verecektir. Sağlığınızda da ciddi bir süreçten geçebilirsiniz. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise aşk hayatınızda gerçekçi olmazsanız Satürn bir şekilde gerçekleri yüzünüze vuracaktır. İlişkinizde hayalleriniz gerçek olabilir diye kendinizi kandırdığınız sürece bu dönem hayat sizi gerçeklerle yüzleştirecektir. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Maddi olarak aldığınız yaraları saracak yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar çalışma koşullarınızdaki stres sizi ruhsal ve fiziksel olarak yorabilir. Fazla hırs yapıp kendinizi bu dönem ihmal etmemelisiniz. Zaten siz emek verdikçe karşılığı kat kat gelecektir.