Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Aslan Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Aslan Burcu Yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Aslan Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Aslan Burcu Yıllık yorumlarınız

2020 Aslan Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Aslan Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Aslan Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Aslan Burcu Yıllık yorumlarınız

2020 Aslan Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Aslan Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Aslan Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına başladığınızda gündeminizde finansal koşullarınız olabilir. Borçlarınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmayı düşünebilirsiniz. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar aşk hayatınızda tutkulu bir zaman diliminde olacaksınız. Geri planda kalmak yerine seviyorsanız söyleyeceğiniz bir zaman olacak. Zaman zaman agresiflik yaşasanız da sevdiğinizle aranızdaki çekim her şeyi unutturacaktır. Çocuklarınız varsa bu dönem onlara enerjinizi harcamak zorunda kalabilirsiniz. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada aile içerisinde ciddi sorunlar baş gösterebilir. Birinin sağlığıyla ilgili haberler alabilirsiniz. Ayrıca evinizin içinde tehlikeli olabilecek işlerden kaçınmalısınız. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Kariyer hayatınızdaki dengesizlikler son buluyor. Artık hangi yöne gitmek istediğinize karar vereceksiniz. Bu yapacağınız değişiklik farklı ve sizin daha önce tecrübe etmediğiniz bir sektör olabilir. Beklenmediğiniz anda iş teklifleri hayatınıza düşebilir. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar maddi anlamda refaha ereceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Elinize toplu para geçebilir. Eşinizin aldığı maaşta, kazançta artışlar olabilir. Miras davanız varsa lehinize sonuçlanabilir. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar eşinizle, sevgilinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Fazla meraklı olmanız bazen sorunlar çıkmasına neden olabilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar ilişkinizde kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Ciddiyete giden ve kalıcı adımlar atabilirsiniz. Evliliğinizde sorunları konuşarak çözebileceğinizi göreceksiniz. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniay, yalnızlar için yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. İlişkisi olanlar için artık eski defterleri kapatıp, yeni bir temiz sayfa açma vakti olacaktır.

2020 Aslan Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Aslan Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Aslan Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına başladığınızda kariyer hayatınızla ilgili yoğun bir süreçten geçebilirsiniz. Toplantılar, görüşmeler oldukça vaktinizi alabilir. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bu dönem ameliyat olma ihtimaliyle ilgili haberler alabilirsiniz. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar yüksek öğrenimle ilgili işlerinizde zirveye çıkabilirsiniz. Yaşadığınız yer ile ilgili değişiklikler düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumsuz olmak yerine pozitif bir dönemden geçeceksiniz. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Burcunuzda oluşan bu dolunayla birlikte hayatınızda harekete geçme vakti olduğunu göreceksiniz. Enerjiniz yüksekken sizi aşağı çeken ne varsa teker teker hayatınızdan ayıklıyor olacaksınız. Aşk hayatınızda duygusal zamanlar geçirebilirsiniz. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar çalışma hayatınızda oldukça ter dökebilirsiniz. Hırslarınız sayesinde hedeflerinize bu dönemde ulaşabilirsiniz. Sadece ofis ortamında agresif olmamaya dikkat etmelisiniz. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Kredi kartlarınız için riskli bir dönemde olacaksınız. Bilgileriniz kopyalanabilir. Mirasla ilgili size söyleneneler yanıltıcı olabilir. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar ruhen daha rahat olacağınız bir dönemde olacaksınız. Duygularınızı saklamak yerine her hissinizin arkasında durarak açılmanızda yarar var. 23 Şubat’ta saat 18:31’de 4 derece Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Bu güzel yeniay maddi olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşiniz yeni bir işe başlayarak gelirini arttırabilir.

2020 Aslan Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Aslan Burcu Yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Aslan Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda geleceğinize yönelik adımlar atabilirsiniz. Planlarınızı artık devreye sokabilirsiniz. İş hayatınızda değişikliklere sıcak bakabilirsiniz. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar partnerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ilgili kulağınıza gelen her bilgiye inanmayın. Gerçekliğini ona sorun. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar işinizde parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Hem kazancınız hem de kariyer başarılarınız sizi tatmin edecektir. Kalbiniz boşsa iş ortamında tanıştığınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda dolunay 19 derecede meydana geliyor. Bu dolunayda paranıza, değerli eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca sizden borç isteyen kim olursa olsun bu dolunay yakınlarda hayır demenizde yarar var. Sizin duygusal tarafınızı suistimal edebilirler. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bu dönem ameliyat olma ihtimaliyle ilgili haberler alabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar pozitif bir süreçten geçebilirsiniz. Hayatınızda olumlu bir döneme adım atıyorsunuz. Akademik işlerinizde gücünüzü, bilgi birikiminizi ispatlayabilirsiniz. Yurt dışı başvuranlarınız sorunsuz geçebilir. Sporla uğraşanlar için zafer dolu bir dönem olabilir. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar ilişki ve evlilik hayatınızda gerçeklerin farkına varacağınız bir dönemde olacaksınız. Bitmesi gereken, çıkmazdaki ilişkiniz için artık mantığınızı devreye sokup sonlandırabilirsiniz. Bazı bitişler olsa da ilişkisinde güçlenip ciddi adımlar atacak çiftlerde olacaktır. Ama her iki taraf da ilişkisi için emek vermezse Satürn dersini verecektir. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise çalışma hayatınızda zorluklarla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Geçmişte artık ne yaşadıysanız yaşadınız. Şimdi yaralarınızı sarma vakti gelmiş olacak. Çünkü o kadar iyimser enerjiler altında olacaksınız ki hayat sizi mutlu edecek yeni kapıları önünüze getirecektir. Akademik olarak hedefleriniz varsa yeni başarılara imza atabilirsiniz. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar sevdiğinizle tutkulu bir dönem içinde olacaksınız. Enerjinizi ilişkinize ve evliliğinize ayıracaksınızdır. Bazen karşı tarafın özgürlük arzusu ağır basabilir. Kıskançlıklar yapmak yerine onun isteklerine kulak vermelisiniz.