Anasayfa /  Politika

2017 Referandumunda (16 Nisan Pazar) hava nasıl olacak?

2017 Referandumunda (16 Nisan Pazar) hava nasıl olacak? Referanduma sadece 5 gün kaldı. 16 Nisan’da Türkiye tarihi bir oylamaya gidecek. Peki, 16 Nisan Pazar günü yurt genelinde hava durumu nasıl olacak?

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2017 10:14

Türkiye, 16 Nisan’da sandık başına gidiyor.  Tarihi referandum öncesi Meteoroloji, doğu bölgeler için karla karışık yağmur ve bazı kesimler için kar yağışı uyarısı yaptı.  Peki, 16 Nisan Pazar günü yapılacak anayasa değişikliği referandumunda yurt genelinde hava nasıl olacak? Seçmenleri sandığa giderken nasıl bir hava bekliyor? İşte cevabı…





ANKARA:

Ankara’yı bu hafta güneşli ve bulutlu bir gökyüzü beklerken hava sıcaklıkları 16 Nisan Pazar günü zirveye ulaşarak 22 dereceye çıkacak. Referandum günü Ankara’da hava çoğunlukla güneşli olacak.

 

İSTANBUL:

İstanbul’da bu hafta yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları 17-18 dereceler civarında seyredecek. 16 Nisan Pazar günü ise İstanbul’da hava sıcaklığı 23 derece olacak ve gökyüzü çoğunlukla güneşli olacak.

 

İZMİR:

Yurt genelinde devam eden bahar havası bu hafta İzmir’de de etkisini gösteriyor. Haftayı açık ve sıcak bir havada geçirecek olan İzmirliler, referandum günü de açık ve güneşli bir havada oylarını kullanacak. İzmir’de referandum günü beklenilen hava sıcaklığı 24 derece.


Yorumlar