Anasayfa /  Ekonomi

2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı - E devlet üzerinden maaş sorgulama

2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı - E devlet üzerinden maaş sorgulama

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2016 11:29

2016 Haziran e-Bordro sorgulamaya açıldı. Memurlar maaşlarındaki kesintileri, net ve brüt rakamları e-bordro üzerinden öğrenebiliyor. Detaylar ve çok daha fazlası www.trhaberler.com sitemizde 

2016 Haziran e-Bordro Yayımlandı. Milyonlarca memurun maaşlarındaki kesintileri ve diğer tüm detayları barındıran e-bordro sistemi her ay büyük ilgi görüyor. E-Bordro Haziran 2016 sorgulama işlemleri başladı. Söz konusu sorgulama işlemleri "turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama" adresinden kolaylıkla yapılabiliyor. Milyonlarca memur tarafından merakla beklenen e-bordro yayımlandı. Söz konusu sorgulama işlemleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde.

e-Devlet Şifresi Nereden Temin Edilir?

e-Bordro sistemi sayesinde memurlar maaşlarını ve maaşlarındaki tüm detayları kolaylıkla görüntüleyebilirler. Memur maaş sorgulama sistemi ile hiç bir ücret ödemeden işlemlerinizi yapabilmektesiniz. e-Bordro Sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için bir e-Devlet şifresine sahip olmanız gerekiyor. e-Devlet şifresi olmayan vatandaşlar söz konusu şifreyi temin edebilmek için en yakın PTT şubesini ziyaret edebilirler.

e-Bordro Sorgulaması Nasıl Yapılır?

PTT şubesinden kapalı zarf halinde alınan e-devlet şifrenizle yukarıda belirtilen adresi ziyaret ederek e-Devlet sitesi işlemlerini yapabilirsiniz.e-Devlet sitesinde T.C Kimlik numarası ve e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra sitenin arama kısmına Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü yazarak e-Bordro işlem sayfasına ulaşabilirsiniz. Memur haberleri, Ekonomi haberleri, gündemden son dakika gelişmeleri ve daha fazlası www.trhaberler.com adresinde bulacaksınız.

www.trhaberler.com - Türkiyenini yeni haber merkezi

Yorumlar