Anasayfa /  Foto Galeri

20 Eylül MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye'de duygusal anlar!

MasterChef'ten kim elendi? sorusu son bölümle beraber cevabını buldu. MasterChef Türkiye'nin 20 Eylül akşamı ekranlara gelen 59. bölümünde eleme turunda en başarısız yemeği yapan bir isim MasterChef'e ve hayallerine veda etti. Tanya ve Selin'in finale kaldığı gecede MasterChef eleme oyunlarından geçemeyerek yarışmadan ayrılan isim final anında gözyaşlarına boğuldu. Diğer yandan potada olan Sefa ve Özgül, eleme turlarından geçerek bir haftayı daha garantiledi. İşte, MasterChef elenen yarışmacı ve

20 Eylül MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye'de duygusal anlar! - Sayfa 1

MASTERCHEF İLK TURDAN KİMLER GEÇTİ? 

Eleme gecesinin yaşandığı MasterChef Türkiye'de eleme potasında olan isimler, potadan kurtulmak için mücadele verdi. MasterChef'in eleme turunda eleme potasında olan Serhat, Özgül, Selin, Sefa, Tanya ve Berker beş çeşit peynirden (Ezine beyaz, örgü, rokfor, gravyer, emmental) yaratıcı yemek yapmaya çalıştı.

20 Eylül MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye'de duygusal anlar! - Sayfa 2

45 dakikalık sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemekleri değerlendirdi. MasterChef 2020 jürisinin ortak kararına göre en iyi tabağı yapan isim Serhat oldu. Serhat böylece potadan ilk çıkan isin oldu. Şefler sırasıyla Sefa ve Özgül'ün de tabağını başarılı bularak, yarışmacıları eleme potasından kurtardı.

20 Eylül MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye'de duygusal anlar! - Sayfa 3

Diğer turda ise Tanya, Selin ve Berker, Somer şef imzalı ahtapotlu niçoise salatası yapmak için tezgah başına geçti.

20 Eylül MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye'de duygusal anlar! - Sayfa 4

Bu turun sonunda şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve potadan ilk çıkan isim Berker oldu.