Anasayfa /  Spor

2 Temmuz maç programı Bugün hangi maçlar var? Dünya Kupası günün maçları

2 Temmuz Dünya Kupası maç programı Dünya Kupası’nda bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin karnavalı Dünya Kupası tüm hızıyla sürüyor. Bugün hangi maçlar var sorusuna da yanıt aranıyor. Kupada 2.Tur maçlarında kıyasıya bir rekabet yaşanırken büyük sürprizler damga vuruyor.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2018 09:32

İspanya, 2018 Dünya Kupası'nda son 16 turunda ev sahibi Rusya'ya penaltılar sonucunda 5-4 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti! Turnuvanın başlamasından bir gün önce Julen Lopetegui'nin yerine Fernando Hierro'nun göreve getirildiği İspanya'nın ev sahibi laneti bu turnuvada da sürdü! İspanyollar, Dünya Kupası'nda ev sahiplerine karşı oynadığı dördüncü maçı da kaybetti! Dünyanın en iyi iki oyuncusu olarak kabul edilen Messi ve Ronaldo, Dünya Kupası'ndan elenerek futbolseverleri üzdü. İşte, 2 Temmuz’da Dünya Kupası’nda bugün hangi maçlar var sorusunun yanıtı.

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? (2 TEMMUZ 2018)

17:00 Brezilya – Meksika

2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda yarın karşılaşacak Brezilya ile Meksika arasındaki rekabette ilk maç 68 yıl önce oynandı.

Samara Arena'da oynanacak ve çeyrek finale yükselecek ekibin belirleneceği Brezilya-Meksika karşılaşması TSİ 17.00'de başlayacak.

Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Brezilya ile Meksika, tarihteki ilk maçlarını Brezilya'nın ev sahipliği yaptığı 1950 FIFA Dünya Kupası'nda oynadı.

Brezilya, grup karşılaşmasını 4-0 kazanarak, rekabete farklı bir galibiyetle başladı.

Üç maçında 5 puanla grubu lider bitiren Brezilya, o turnuvanın finalinde Uruguay'a 2-1 mağlup olarak evindeki şampiyonada kupayı kazanamamıştı. O turnuva Brezilya'da "Büyük felaket" olarak adlandırılıyor.

Meksika ise grubu 3 yenilgi ile puansız olarak tamamlamıştı.


Yorumlar