Anasayfa /  Ekonomi

18 Mayıs hangi illerdeki bankalar kapalı olacak?

4 günlük sokağa çıkma yasağının olacağı 15 ilde bankalar açık olacak mı? 18 mayıs bankaların açık olacağı iller ve şubeleri kapalı olacak iller hangileri açıklandı.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2020 21:49

Türkiye Bankalar Birliğinden açıklama! 16, 17, 18 ve 19 mayıs sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerde kamu ve özel bankalar açık olacak mı açıklama geldi. İçişleri Bakanlığından açıklanan genelgeye göre sokağa çıkma yasağı 4 gün uygulanacak. Geçtiğimiz günlerde özel banakların bir çoğu tam gün çalışma düzenine geçtiler. Sabah 08:00 ile akşam 17:30 saatleri arasında çalışmaya başlayan bankaların önlerindeki uzun kuyruklar da devam ediyor.

 18 MAYIS HANGİ İLLERDEKİ BANKALAR KAPALI OLACAK?

18 mayıs pazartesi günü sokağa çıkma yasağı nedeniyle hangi bankalar kapalı olacak belli oldu. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Samsun, Zonguldak, Konya ve Van illerinde şubeler kapalı olacak.

BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ!

Yeni tip Koronavirüs Kovıd-19 virüsü nedeniyle Türkiye Bankalar Birliğinden verilen bir tavsiye kararı ile bankalar çalışma saatleri 12:00 ile 17:00 saatleri olarak değiştirmişti. Mayıs ayı ile birlikte bazı özel bankaların eski çalışma saatlerine başladıkları duyuruldu. Denizbank, Halkbank, Garanti Bank, İşbank, TEB, Vakıfbank, Ziraat Bankası tam gün çalışmaya geçtiler.

Yorumlar