Anasayfa /  Güncel

18 Mart iptal edilen uçuşlar! 18 Mart THY, Pegasus iptal olan uçak seferleri sorgulama

Meteoroloji İstanbul için kar uyarısı yayınlarken gözler iptal olan uçuşlara çevrildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle geçtiğimiz hafta Pegasus, Anadolu Jet ve THY pek çok seferini iptal etmişti. Peki, Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? İşte, 18 Mart Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçak seferleri sorgulama!

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2022 10:04

Meteoroloji İstanbul için kar uyarısı yayınlarken gözler iptal olan uçuşlara çevrildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle geçtiğimiz hafta Pegasus, Anadolu Jet ve THY pek çok seferini iptal etmişti. Peki, Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? İşte, 18 Mart Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçak seferleri sorgulama!

İstanbul için yeni kar yağışı uyarısının ardından uçak seferleri gündeme geldi. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli uçuşları olan yolcular kar yağışının beklendiği 18 Mart'ta iptal edilen uçak seferleri listesine odaklandı. İstanbul ve çevre illerde geçtiğimiz hafta görülen kar yağışı nedeniyle uçuşlarının bazılarını iptal eden THY yeni karar aldı. Böylece uçuşlar iptal mi, sorusu THY'den yapılan açıklama ile yanıt buldu.

 

İSTANBUL'DA UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ?

THY'DEN UÇAK SEFERLERİ İPTAL AÇIKLAMASI

THY, beklenen kar yağışı sebebiyle 18-19 Mart'taki İstanbul ve Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı bazı uçuşları iptal etti. TÜRK Hava Yolları(THY), İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.  THY'den gelen açıklama şöyle;

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, "18 Mart tarihinde İstanbul'da beklenen hava muhalefeti nedeniyle MADKOM(Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereğince İstanbul Havalimanı kalkışlı 57 seferimiz iptal edilmiştir" denildi. 

19 MART'TA UÇUŞLAR İPTAL Mİ?

Türk Hava Yolları (THY), Twitter hesabından beklenen yağışla ilgili açıklama yaptı. Buna göre, THY'nin 18-19 Mart'ta yapılması planlanan İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı varışlı ve kalkışlı bazı uçuşları iptal edildi. 

Açıklamada şöyle denildi:

"Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz ve bileti satın olmuş oldukları acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler."

THY iptal olan uçak seferleri sorgulama!

PEGASUS'TAN UÇAK SEFERLERİ İPTAL AÇIKLAMASI

18-19 Mart 2022 Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle İptal Olan Seferlerimiz

Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komiteleri (MADKOM) kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz. 

Pegasus iptal olan uçak seferi sorgulama!

Aşağıda iptal edilen uçuşlar, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezlidir. Uçuş iptalleri hakkında detaylı bilgi için sayfa altındaki linkleri kullanabilirsiniz.

İSTANBUL HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar