Anasayfa /  Güncel /  Gündem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için çok özel 15 Temmuz klibi: Vakit gelir! Video izle

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bundan 4 yıl önce yurdun dört bir yanında destan yazan şehitlerin anısına Arter Advertising tarafından bir klip hazırlandı. "Vakit gelir" adı verilen klibin öznesi de vadelerine korkusuzca yürüyen ve o gece şehit olan kahramanlar. Klipte Arter Advertising'in sahibi olan Şehit Erol Olçok ile onunla birlikte köprüde hainlerin kurşunları ile 17 yaşında şehadete eren oğlu Abdullah Tayyip de canlandırılıyor.

Abone ol
Abone ol 15 Temmuz 2020 02:16

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için çok özel 15 Temmuz klibi: Vakit gelir!

15 Temmuz Şehidi Erol Olçok'un sahibi olduğu Arter Advertising tarafından hazırlanan "Vakit gelir" adlı klip "Bu filmde canlandırılan hain karakterler, kahraman ordumuzun içine sızan asker görünümlü teröristlerdir. Şerei Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve kahraman mensuplarıyla hiçbir ilgisi yoktur" cümleleri ile başlıyor.

Klipte hain kalkışmanın gecesinde evlerinden dualarla ayrılıp ülkesi için, demokrasi için şehadete yürüyen kahramanlar anlatılıyor. 

Darbeci Semih Terzi'yi Özel Harekat'a girerken öldürdükten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in unutulmadığı 15 Temmuz kahramanlarının yer aldığı klipte o gece köprüde şehit olan Erol Olçok ile 17 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip de canlandırıldı.

Yorumlar