Anasayfa /  Güncel /  Gündem

112'yi 22 bin kez arayan kadın gözaltına alındı! O konuşma gündem oldu

Sosyal medyada yayınlanan bir vatandaş ile Acil Çağrı Merkezi'ndeki görevli arasında meydana gelen konuşma gündem oldu.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2022 22:21

112 Acil Çağrı Merkezi’ni 22 bin kez arayan kadın, gözaltına alındı. 

Konu ile ilgili bir ses kaydı sosyal medyadan yayınlandı. Söz konusu ses kaydında Acil Çağrı Merkezi’ni arayan kadının “Ben sohbet etmek istiyorum” dedi. Çağrı Merkezi’ndeki bir kişinin “Burası sohbet yeri değil acil durumlar için aranıyor çağrı merkezi” demesi üzerine telefondaki kadın “Ya bir şey olmaz. Beni bulamazsınız zaten” diye cevap verdi.

Çağrı merkezindeki kadın ise bu sözlere “Buluruz, nasıl bulamayacağız? Bulacağız tabii ki. Aramayın artık gereksiz yere lütfen” şeklinde cevap verdi.

Bununla birlikte söz konusu videoda bir ses kaydı örneği daha yer aldı. İkinci ses kaydında yine Acil Çağrı Merkezi’ni arayan kadının Çağrı Merkezi’ndeki görevliyi meşgul ederek “Alo… Mahmut orada mısın? Mahmut yok mu Mahmut?” şeklinde dalga geçti.

Çağrı Merkezi’ndeki görevli bir adam ise “Acil bir durumunuz yoksa, gereksiz yere hattı meşgul etmeyin. Mahmut diye biri yok burada. Burası Acil Çağrı Merkezi” diye konuştu.

Sosyal medyada yer alan ses kayıtları kısa sürede gündem olurken birçok sosyal medya kullanıcısı Acil Çağrı Merkezi’ni gereksiz yere meşgul eden vatandaşa yoğun tepki gösterdi.

Etiketler 112 acil çağrı
Yorumlar