Anasayfa /  Magazin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz isimli programda final sevinci yaşandı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2023 13:00

Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz isimli programda final sevinci yaşandı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir final heyecanı daha sone erdi. Hafta içi her gün Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 30 Ocak-3 Şubat 2023 tarihli haftasında beş yarışmacı para ödülü için mutfakta mücadele verdi. Cuma günü verilen puanlamanın ardından birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci olan isimler belirlendi. Serkan Bey'in final anındaki yokluğu gözlerden kaçmazken Zuhal Topal, yarışmacının gözaltına alındığını açıkladı. Haftanın final gününde ise Meral Hanım Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi oldu.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 3 Şubat Cuma akşamı verilen oylar belli oldu. Sunucu Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu yarışmada oy dağılımı şu şekilde oldu;

Beşinci olan yarışmacı Serkan Bey oldu. Finalde bulunmayan Serkan Bey'in oyları iptal edildi.

Haftanın dördüncüsü rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan toplamda 17 puan alan Betül Hanım seçildi.

Haftanın üçüncüsü, Ziya Bey seçildi. Rakiplerinden 18, Zuhal Topal'dan da 6 puan alan yarışmacı 24 puanı elde etmiş oldu.

Haftanın ikincisi Fatma Hanım seçildi. 24 puana ulaşan yarışmacı; bu puanın 18'ini rakiplerinden, 6'sını ise Zuhal Topal'dan elde etmiş oldu.

Haftanın birincisi Meral Hanım seçildi. 17 puan rakiplerinden, Zuhal Topal'dan 8 puan alarak 25 puanla 50 bin TL'nin sahibi ve birincisi oldu.

YEMEKTEYİZ SERKAN BEY'E NE OLDU?
Final gününde yarışmacı Serkan Bey'in yokluğu merak konusu oldu. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ilk gün yarışmacısı Serkan Bey'in durumu merak edilirken, Zuhal Topal açıklama yaptı. Topal Serkan Bey'in dün gece saat 4.00 sularında oturduğu siteden gözaltına alındığını dile getirdi.

Yarışmacıya ulaşabilmek için her yolu denediklerini ancak ailesi de dahil olmak üzere kendisinden bir haber alınamadığını belirten Zuhal Topal, Betül Hanım'ın yemeklerini tadıp oy verebileceğini fakat açık oylamaya kadar gelemezse oy kullanamayacağını açıkladı.

Yorumlar