Anasayfa /  Foto Galeri

‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filminden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel derlenen ilk teaser yayında!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin hayatına odaklanan ve 20 Ekim’de dünya sinemalarında vizyona girecek ‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filminden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel derlenen ilk teaser yayında! Atatürk’ün “Mustafa” isminin babası Ali Rıza Bey tarafından kulağına okunduğu doğum sahne, çocukluğuna ve gençliğine uzanan kesitlerin, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ne imza attığı Kocatepe’de ölümsüzleşen yürüyüşünün yer aldığı teaser Zafer Bayramı kutlamalarımızı taçlandıracak

‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filminden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel derlenen ilk teaser yayında! - Sayfa 1

‘ZÜBEYDE’ FİLMİNDEN 30 AĞUSTOS’A ÖZEL TEASER! 

Tarihin gelmiş geçmiş en büyük liderlerinden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin hayatına odaklanan ve 20 Ekim’de dünya sinemalarında vizyona girecek ‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filminden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel derlenen ilk teaser yayında! Atatürk’ün “Mustafa” isminin babası Ali Rıza Bey tarafından kulağına okunduğu doğum sahnesinden, çocukluğuna ve gençliğine uzanan kesitlerin, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ne imza attığı Kocatepe’de ölümsüzleşen yürüyüşünün yer aldığı teaser Zafer Bayramı kutlamalarımızı taçlandıracak. 

‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filminden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel derlenen ilk teaser yayında! - Sayfa 3

‘Bir kadın dünyayı değiştirebilir.’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını anlatan ‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filmi için geri sayım başladı.

‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ filminden 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel derlenen ilk teaser yayında! - Sayfa 4

Cumhuriyetimizin 100. yılı haftası olan 20 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecek ‘Zübeyde’ filmi, Türkiye ile aynı anda Avrupa, ABD, Orta Asya ve Orta Doğu ülkelerinde gösterimde olacak.