Anasayfa /  Foto Galeri

Zeynep Şenpınar'ın katili Selim Ahmet Kemaloğlu kan donduran olayı böyle anlattı

Muğla'da üniversite öğrencisi Zeynep Şenpınar'ı bıçaklayarak öldüren eski erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu'nun yargılanmasına başlandı. Zeynep ile ölmeden birkaç ay önce tartıştıktan sonra ayrılmaya karar verdiğini, bir süre görüşmediğini ancak Zeynep’in kendisini aradığını savunan Kemaloğlu, "Burada bir mağdur varsa Zeynep'ten sonra benimdir" dedi.

Zeynep Şenpınar'ın katili Selim Ahmet Kemaloğlu kan donduran olayı böyle anlattı - Sayfa 1

Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Şenpınar'ın annesi Aruz Şenpınar, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Muğla barolarının temsilcileri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, Kadın Hakları Derneği üyeleri ve taraf avukatları katıldı.

Zeynep Şenpınar'ın katili Selim Ahmet Kemaloğlu kan donduran olayı böyle anlattı - Sayfa 2

Tutuklu sanık Selim Ahmet Kemaloğlu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya dahil oldu.
Mahkeme heyeti, müşteki aile yakınları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı temsilcisi dışında diğer katılma taleplerini reddetti.

Zeynep Şenpınar'ın katili Selim Ahmet Kemaloğlu kan donduran olayı böyle anlattı - Sayfa 3

Duruşmada söz verilen sanık Kemaloğlu, daha önce savcılıkta verdiği ifadeleri kabul etti.

Savunmasında hatırladığı kısımları beyan ettiğini belirten Kemaloğlu, şunları kaydetti:

Zeynep Şenpınar'ın katili Selim Ahmet Kemaloğlu kan donduran olayı böyle anlattı - Sayfa 4

"Elimde bıçak varken Zeynep ile göz göze geldiğimi hatırlıyorum. Ama nerede ve onu bıçaklayıp bıçaklamadığımı hatırlamıyorum. Gözümü yoğun bakımda açtığımı hatırlıyorum. Daha önceden psikolojik rahatsızlığım vardı. Bu yüzden tedavi gördüm. Zeynep ile son zamanlarda aramız iyi değildi. Hastanede psikolojik tedavi görmüştüm. Herkesten şüpheleniyor, birinin bana zarar vereceğini düşünüyordum. Olay günü Zeynep saat 2-3 gibi temizlik yapmaya başladı. Sanki birilerinin eve gelip bana zarar vereceği gibi bir tedirginlik yaşadım. Sonrasında Zeynep'in kapıya yöneldiğini, elimde bıçak olduğunu hatırlıyorum."