Anasayfa /  Foto Galeri

Zayıflamak istiyorsunuz fakat iştahınızı kontrol edemiyor musunuz? İşte çözümü

Kilolarından şikayet edenlerin başvurduğu alternatiflerin arasında diyet yapmak, egzersiz aktivitelerinde bulunmak ilk sıralarda yer alıyor. Ancak zayıflama sürecinde sadece diyet ve egzersiz yeterli olmayabiliyor. İştah kontrolünün kilo verme konusunda kritik bir faktör olduğunun altını çizen Eczacı Ezgi Nevçehan, sağlıklı zayıflamaya yönelik sunduğu özel tarifleri ile dikkat çekiyor.

Zayıflamak istiyorsunuz fakat iştahınızı kontrol edemiyor musunuz? İşte çözümü - Sayfa 1

Zayıflamak istiyorsunuz ama iştahınızı kontrol edemiyor musunuz?

Kilolarından şikâyet edenlerin başvurduğu alternatiflerin arasında diyet yapmak, egzersiz aktivitelerinde bulunmak ilk sıralarda yer alıyor. Ancak zayıflama sürecinde sadece diyet ve egzersiz yeterli olmayabiliyor. İştah kontrolünün kilo verme konusunda kritik bir faktör olduğunun altını çizen Eczacı Ezgi Nevçehan, sağlıklı zayıflamaya yönelik sunduğu özel tarifleri ile dikkat çekiyor.

Zayıflamak istiyorsunuz fakat iştahınızı kontrol edemiyor musunuz? İşte çözümü - Sayfa 2

Fazla kilolardan mı şikayetçisiniz? Hem sağlıklı kalıp hem de doğru kilo mu vermek istiyorsunuz? O halde Eczacı Ezgi Nevçehan’ın önerilerine mutlaka kulak vermelisiniz…

Zayıflamak istiyorsunuz fakat iştahınızı kontrol edemiyor musunuz? İşte çözümü - Sayfa 3

Nane Çayı-Tarçın Çayı: İnsülin Dengesi ve Tokluk Hissi

Eczacı Ezgi Nevçehan'ın önerileri arasında önemli bir yer tutan nane çayı, sadece hoş bir içecek değil; aynı zamanda insülin seviyelerini dengeleyerek açlık hissini azaltıyor. Yemeklerden 2 saat önce tüketilen nane çayı, metabolizma hızını artırarak kilo verme sürecine destek oluyor.

Zayıflamak istiyorsunuz fakat iştahınızı kontrol edemiyor musunuz? İşte çözümü - Sayfa 4

İştah Kontrolü İçin Doğal Yağ Karışımı

Nane Yağı: 20 damla

Lavanta Yağı: 20 damla

Tarçın Yağı: 20 damla

Greyfurt Yağı: 20 damla

Eczacı Ezgi Nevçehan,” iştah kontrolü için doğal yağ karışımını öneriyorum. Özellikle greyfurt yağı, yağ dokusunu parçalama özelliği ile biliniyor. Gün içinde bu karışımı yemeklerden iki saat önce kullanmanızı ve bol su tüketmenizi öneriyorum. Bu karışım koklama suretiyle iştah merkezini inhibe eder aynı zamanda insülini dengelemekte de yardımcı olur” dedi. Nevçehan, bu formülün tokluk hissi sağlamayı amaçladığını da belirtti.