Anasayfa /  Foto Galeri

Zaniolo, yönetimle görüşme yaptı! Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray'da takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelen Nicolo Zaniolo konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İtalyan yıldız, transfer durumuna ilişkin yönetimle bir görüşme yaptı.

Zaniolo, yönetimle görüşme yaptı! Galatasaray'dan ayrılacak mı? - Sayfa 1

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun Zalgiris ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelesi öncesi kadrodan çıkarılması söylentileri beraberinde getirdi. İtalyan yıldızın transfer durumu merak yarattı.

Zaniolo, yönetimle görüşme yaptı! Galatasaray'dan ayrılacak mı? - Sayfa 2

Teknik direktör Okan Buruk, maça çıkmadan önce katıldığı basın toplantısında Zaniolo’nun son taktik provada kasığında ağrı hissettiği için oynamadığını ve birkaç gün içinde takıma dahil olmasını beklediğini açıklamıştı. Ancak bu sözler, İtalyan yıldız hakkında ortaya atılan flaş iddiaların önünü kesemedi.

Transfer söylentilerine gelince, ilk olarak Juventus'un Zaniolo için Galatasaray'a 23 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, oyuncunun da tedbir amaçlı bekletildiği ileri sürüldü. Daha sonra teklifin Suudi Arabistan kulüplerinden geldiği ifade edildi.

Zaniolo, yönetimle görüşme yaptı! Galatasaray'dan ayrılacak mı? - Sayfa 3

Galatasaray cephesi ise serbest kalma bedeli olan 35 milyon Euro’dan aşağı bir rakama Zaniolo’yu kesinlikle bırakmayacaklarını bildirildi. Ancak kulüp yetkililerine göre bu teklifler tamamen bir iddiadan ibaret.

Zaniolo, yönetimle görüşme yaptı! Galatasaray'dan ayrılacak mı? - Sayfa 4

Son dönemde Galatasaray'a Juventus veya Suudi kulüplerinden Zaniolo için herhangi bir teklif gelmediği kaydedildi. 23 yaşındaki futbolcunun da tamamen Sarı-Kırmızılı formayla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde forma giymeye odaklandığı dile getirildi.