Anasayfa /  Spor

Yusuf Yazıcı'dan takdir toplayan paylaşım

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda A Milli Takım'ın Cebelitarık ve Karadağ maçlarının aday kadrosunda forma verilmeyen Yusuf Yazıcı yaptığı paylaşımla takdir topladı.

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2021 18:51

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu son maçında A Milli Takım, deplasmanda Karadağ'la karşılaşacak. Katar biletini almak için çok kritik öneme sahip maç öncesinde aday kadroya alınmayan Yusuf Yazıcı'dan paylaşım geldi.

"Haydi bizim çocuklar"
Yusuf Yazıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bu akşam kalbimiz de dualarımız da sizinle. Bu yolun sonu Dünya Kupası olsun. Haydi Bizim Çocuklar" ifadelerini kullandı. Büyük beğeni alan paylaşımın altına gelen yorumlarda 24 yaşındaki futbolcunun bir an önce A Milli Takım'a geri dönmesi temenni edildi.

"Yusuf Yazıcı, kulübü lılle'de daha fazla süre almalı"
Cebelitarık maçının ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Yusuf'un neden aday kadroya çağrılmadığıyla ilgili gelen soruya, "Eğer Mart ayında bizimle birlikte olmak istiyorsa Yusuf Yazıcı kulübü Lille'de daha fazla süre almalı. O zaman Mart ayında yine onu takıma kabul ederiz" cevabını vermişti.

Etiketler Yusuf Yazıcı
Yorumlar