Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yusuf güney diskalifiye mi oldu? Survivor Yusuf Güney elendi mi?

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da geçtiğimiz haftalar da ünlüler takımından 2 yarışmacı ada şartlarına dayanamayarak yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklama da Yusuf Güney'in de yarışmadan ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2023 13:00

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da geçtiğimiz haftalar da ünlüler takımından 2 yarışmacı ada şartlarına dayanamayarak yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklama da Yusuf Güney'in de yarışmadan ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar...

YUSUF GÜNEY ELENDİ Mİ, AYRILDI MI?

Acun Ilıcalı, 29 Ocak Pazar günü ada konseyinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Yusuf Güney'in yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

YUSUF GÜNEY SURVİVOR'DAN NEDEN AYRILDI?

Ilıcalı, ''Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon. Yusuf Güney'de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek.'' ifadelerini kullandı.

SURVİVOR 2023 YUSUF GÜNEY KİMDİR?

5 Haziran 1984 senesinde Trabzon'da dünyaya gelen Yusuf Güney, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle beraber Londra'ya taşınan Yusuf Güney, birinci albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması nedeniyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2005 senesinin Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik camiasına ilk adımlarını attı.

2008 senesinde ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düet çıkartan şarkıcı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı oldukça başarılı oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde tam 17 hafta bir numarada durdu. 2009 senesinde düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde de bu şarkı, "Yılın Şarkısı" seçildi.

Şarkıcı, bu başarıların neticesinde Bir Sevda Masalı isimli birinci albümünü Rafet El Roman'ın prodüktörlüğünde 12 Şubat 2009 tarihinde çıkardı. Albümün birinci video klibi, sözü ve müziği Rafet El Roman imzası taşıyan "Heder Oldum Aşkına"ya çekildi. Bu şarkı Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde en yüksek olarak 2 numaraya kadar çıkarken, Avrupa Radyo Listesi'nde 99 numarada yer aldı. Mayıs ayında ise albümün ikinci video klibi olarak, sözü ve müziği Yusuf Güneye ait olan "Aşkım Aşklarından Bulasın" seçildi ve bu şarkı da en yüksek olarak 6 numaraya yükseldi. Şarkıcının 10 parçadan oluşan 2. albümü Aşka İnat, 3 Mayıs 2010 yılında yine Emre Plak'la çıkarıldı.

Yorumlar