Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yürek Çıkmazı 2.Bölüm Fragmanı izle | Yürek Çıkmazı 1.Bölüm Ful izle

Yürek Çıkmazı 1.Bölüm TRT 1'de yayınlandıktan sonra Yürek Çıkmazı youtube kanalında da yayınlandı.Yürek Çıkmazı 1.Bölüm Ful izle. Yürek Çıkmazı 2.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yürek Çıkmazı 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yürek Çıkmazı dizisinin yeni bölümü 8 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yürek Çıkmazı 1.Bölüm Ful izle (Yürek Çıkmazı youtube)

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2022 01:46

Yürek Çıkmazı 1.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Yürek Çıkmazı 2.Bölüm Fragmanı izle 

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yürek Çıkmazı 2.Bölümde de nefes kesecek

YÜREK ÇIKMAZI 1.BÖLÜM FUL İZLE (YÜREK ÇIKMAZI YOUTUBE)

YÜREK ÇIKMAZI İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gold Film'in Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı adlı kitabından yola çıkarak hazırladığı dizi TRT 1 ekranlarının en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Serdar Gözelekli tarafından yönetilen dizide Ayça Bingöl "Cennet", Alp Navruz ise "Halil" karakterini canlandırıyor.

Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

Bazı hikayeler sondan başlar. Tıpkı Cennet'in hikayesi gibi… Hayatı boyunca susmuş bir kadındı o; şiddet görmüş, korkmuş, vazgeçmiş… Ölmeden önce bir mektup bıraktı geride. Son bir çığlık: "Bilseniz ölmem ne uzun sürdü!"

YÜREK ÇIKMAZI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar