Anasayfa /  Foto Galeri

Yumruk çeşidiniz karakter özelliğinizi ortaya çıkartıyor..

Yumruk yapma şeklinize dikkat edin. Çünkü kişiliğinizin aynasıymış! İşte öğrendiğinizde çok ama çok şaşıracağınız kişilik testinin detayları..

Yumruk çeşidiniz karakter özelliğinizi ortaya çıkartıyor.. - Sayfa 1

1- YARATICI YUMRUK
Baş parmağınız tüm parmaklarınızın içindeyken yumruğunuzu sıkarsanız muhtemelen içe dönüksünüz. İçedönükler kendi başlarına vakit geçirmekten hoşlanırlar ve genellikle düşüncelerini veya duygularını gizli tutarlar.

İnandığınız bir şirkete para harcamaya hazırsınız. Yenilikçisiniz, başkalarının aklına gelmeyen yeni fikirler buluyorsunuz. Değerlerinizi paylaşan insanlarla bağlantı kurma olasılığınız yüksektir. Çok empatik bir insan olabilirsiniz.

Yumruk çeşidiniz karakter özelliğinizi ortaya çıkartıyor.. - Sayfa 2

2- KALP YUMRUĞU
Başparmağınız yumruk halinde işaret parmağınıza dayandığında, muhtemelen kibar ve cömert bir ruha sahip olursunuz. Öte yandan cömertliğiniz, sizden faydalanmak isteyenlere karşı sizi savunmasız kılar.

Birisi kişiliğinizi size karşı kullanacaksa, bu durumu kişisel gelişim için bir fırsat olarak kullanın. Bu hedefe ulaşmak sizin için kolay olacak; gelişmek ve yeni deneyimlerden öğrenmek doğanızda var.

Yumruk çeşidiniz karakter özelliğinizi ortaya çıkartıyor.. - Sayfa 3

3- BÜYÜLEYİCİ YUMRUK
Parmağınızı korumak için yumruk yaptığınızda başparmağınızı parmaklarınızla kapatmayı mı tercih edersiniz? o zaman sevimli ve eğlenceli bir kişiliğe sahipsin. Başkaları için çekicisiniz ve etrafınızda olmaktan hoşlanıyorlar. O kadar sakinsiniz ki, etrafınızdaki diğer insanlar üzüldüğünde veya kızdığında bile hiçbir şey sizi korkutmuyor.

Çok empatik bir insansınız, ancak diğer insanların sorunlarının sizi bunaltmasına izin vermemelisiniz. Hayattaki basit, güzel şeyleri takdir etme yeteneğiniz var. Huzur ve gönül rahatlığına çekiliyorsunuz.