Anasayfa /  Hava durumu

Yoğun kar, fırtına ve tipiden bazı kara yolları ulaşıma kapandı. İşte ulaşıma kapanan yollar

Tüm yurdu etkisi altına alan soğu hava dalgası, yaşamı olumsuz etkiliyor. Birçok ilde okullara ve resmi kurumlar tatil edilirken, ulaşımda da aksamalar olmaya başladı. Yoğun kar, fırtına ve tipiden bazı kara yolları ulaşıma kapandı. İşte ulaşıma kapanan yollar

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2023 20:42

Yoğun kar, fırtına ve tipiden bazı kara yolları ulaşıma kapandı.

Çankırı-Bolu yolunun İstanbul istikameti ile Erzurum-Tekman yolu ulaşıma kapatıldı.

Çankırı-Bolu yolunun İstanbul istikameti kar nedeniyle ulaşıma kapatıldı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü, Çankırı'nın Çerkeş ilçesi ile Bolu'nun Gerede ilçeleri arasındaki kara yolunun İstanbul istikametinin, Eskipazar ilçesi Kemikli rampalarında kar yağışı sonrası oluşan yoğun trafik nedeniyle ulaşıma kapatıldığını bildirildi.

Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, "D100 Devlet Yolu'nun Çerkeş ile Gerede arasında yer alan Kemikli Rampasında yoğun kar yağışı sonrasında yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle İstanbul istikameti, Çerkeş'ten itibaren geçici olarak ulaşıma kapatılmıştır. Samsun istikametinde yol trafiğe hizmet vermeye devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Düzce'nin de yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Erzurum-Tekman yolu da ulaşıma kapatıldı
Karayolları Genel Müdürlüğü, Erzurum merkez ile Tekman ilçesi arasındaki kara yolunun, yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldığını bildirdi.

Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, "Erzurum-Tekman yolu, 10-55. kilometreler arasındaki yoğun kar ve tipi nedeniyle 19.00 itibarıyla ulaşıma kapatılmıştır." ifadesine yer verildi.

 

Yorumlar