Anasayfa /  Foto Galeri

Yıldız futbolcu kararını verdi! Beşiktaş'a İtalyan çalımı!

Beşiktaş'ın Marsilya'dan transfer etmek istediği Ruslan Malinovski, İtalyan kulübü Torino ile prensip anlaşması yapmış durumda. Malinovski'nin, Beşiktaş'ın iyi teklifine rağmen İtalya'ya dönmek istediği ifade ediliyor.

Yıldız futbolcu kararını verdi! Beşiktaş'a İtalyan çalımı! - Sayfa 1

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ifadesinden sonra yönetim harekete geçti ve Fransız kulübü Marsilya'da forma giyen Ukraynalı on numara oyuncusu Ruslan Malinovski'yi transfer etmeye odaklandı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ DETAYLANDI

Sercan Dikme'nin raporuna göre Beşiktaş, oyuncu için 10 milyon eurodan oluşan bir teklif sundu ve bu teklif kapsamında kiralama ve satın alma opsiyonlarını içerdi.

TORİNO DA DEVREDE

Ayrıca, Torino'nun da yaklaşık 10 milyon euro değerinde bir teklif sunduğu bildirilirken, oyuncunun son kararını verdiği kaydedildi.

Yıldız futbolcu kararını verdi! Beşiktaş'a İtalyan çalımı! - Sayfa 2

İTALYAN EKİPLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Nicholas Schira'nın haberine göre, oyuncu Torino ile yıllık 2 milyon euro maaş üzerinden prensip anlaşmasına vardı. Yıldız oyuncunun kısa süre içinde İtalya'ya gitmeyi tercih ettiği ifade edildi.

Önceki sezon performansına bakıldığında, Transfermarkt'a göre 15 milyon euro değerinde olan 30 yaşındaki futbolcu, toplam 38 maçta 3 gol atıp, 3 asist yaparak başarılı bir performans sergiledi.