Anasayfa /  Foto Galeri

Yiğit Kirazcı'dan sevgilisi Pınar Deniz'e aşk dolu kutlama! 'İyi ki doğdun bebek'

Pınar Deniz, bir süredir meslektaşı Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyor. Sosyal medyada da sık sık aşk karelerini yayınlayan ikili, son olarak dudak dudağa paylaştı. Yiğit Kirazcı'nın sevgilisinin doğum gününü kutladığı o paylaşım, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yiğit Kirazcı'dan sevgilisi Pınar Deniz'e aşk dolu kutlama! 'İyi ki doğdun bebek' - Sayfa 1

Aşkın Kıyameti adlı dizide birlikte rol aldıktan sonra sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'dan romantik bir paylaşım geldi. Kirazcı, bugün 27. yaşını kutlayan sevgilisinin doğum gününü dudak dudağa verdikleri pozu paylaşarak kutladı.

Yiğit Kirazcı'dan sevgilisi Pınar Deniz'e aşk dolu kutlama! 'İyi ki doğdun bebek' - Sayfa 2

Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, bir süredir Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başrol oynayan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyor. Birlikteliklerini gözler önünde yaşayan çiftten Kirazcı, romantik bir paylaşım yaptı.

Yiğit Kirazcı'dan sevgilisi Pınar Deniz'e aşk dolu kutlama! 'İyi ki doğdun bebek' - Sayfa 3

"İYİ Kİ DOĞDUN BEBEK"
Yakışıklı oyuncu, 4 Kasım doğumlu sevgilisinin yeni yaşını Instagram hesabından aşk dolu bir pozunu paylaşarak kutladı. Sevgilisiyle dudak dudağa pozunu paylaşan oyuncu, "İyi ki doğdun bebek" notunu düştü. İkilinin bu pozu kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.