Anasayfa /  Foto Galeri

Yeşilçam'ın güzel yıldızı Gülşen Bubikoğlu'na teklif çok, dönüş yok

‘Türk Sineması’nın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadın Oyuncusu Kim?’ anketlerinde herkesi geride bırakan Gülşen Bubikoğlu ekranlara dönmeyi düşünmüyor.

Yeşilçam'ın güzel yıldızı Gülşen Bubikoğlu'na teklif çok, dönüş yok - Sayfa 1

Gülşen Bubikoğlu 70’li yıllarda Yeşilçam’a adım atıp ‘Gırgıriye’, ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Yaban’, ‘Görgüsüzler’, ‘Paramparça’ gibi onlarca filmin başrolünde yer aldı. En son 1998’de ‘Affet Bizi Hocam’ dizisinde oynadı. Ama ne zaman sosyal medyada ‘Türk Sineması’nın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadın Oyuncusu Kim?’ anketi açılsa Gülşen Bubikoğlu, Müjde Ar’dan Hülya Avşar’a kim varsa fark atıyor, rakiplerini geride bırakıyor.

Yeşilçam'ın güzel yıldızı Gülşen Bubikoğlu'na teklif çok, dönüş yok - Sayfa 2

Vaktini torunu ile geçiriyor 

 65 yaşındaki oyuncu, “Ekrana ne zaman döneceksiniz, artık sizi çok özledik” diye soran hayranlarına şu yanıtı veriyor: “Vaktimi kızım Zeynep’ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. 

Yeşilçam'ın güzel yıldızı Gülşen Bubikoğlu'na teklif çok, dönüş yok - Sayfa 3

Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz. Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum.”

Yeşilçam'ın güzel yıldızı Gülşen Bubikoğlu'na teklif çok, dönüş yok - Sayfa 4

GÜLŞEN BUBİKOĞLU KİMDİR?

Sinema oyuncusu. Türk sinema tarihinde özel bir yeri olan aktrislerden biridir. Komediden drama kadar birçok farklı türde başarılı bir performans göstermiş, canlandırdığı unutulmaz karakterlerle hafızalara kazınmıştır. Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde Türkiye'yi temsil etmiş olan Bubikoğlu, 25. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Halit Refiğ' in Kurtar Beni filmindeki rolüyle "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur. Gırgıriye serileri, Ölmeyen Şarkı, Kördüğüm ve Paramparça aktrisin önemli filmlerindendir.