Anasayfa /  Foto Galeri

Yeni Tiguan: Üst düzey teknoloji, üst düzey sürüş deneyimi

Pazara sunulduğu 2007’den bu yana 7.6 milyonun üzerindeki satış adediyle, 2018’den günümüze kadar Volkswagen’in dünyada en çok satan modeli olan Tiguan, üçüncü nesli ile artık daha premium, daha teknolojik… İleri teknolojileri, mükemmele yakın aerodinamik tasarımı ve verimliliğiyle dikkat çeken Yeni Tiguan, 15 Nisan tarihi itibariyle Volkswagen showroomlarında yerini aldı.

Yeni Tiguan: Üst düzey teknoloji, üst düzey sürüş deneyimi - Sayfa 1

Yeni Tiguan: Üst düzey teknoloji, üst düzey sürüş deneyimi 

Pazara sunulduğu 2007’den bu yana 7.6 milyonun üzerindeki satış adediyle, 2018’den günümüze kadar Volkswagen’in dünyada en çok satan modeli olan Tiguan, üçüncü nesli ile artık daha premium, daha teknolojik… İleri teknolojileri, mükemmele yakın aerodinamik tasarımı ve verimliliğiyle dikkat çeken Yeni Tiguan, 15 Nisan tarihi itibariyle Volkswagen showroomlarında yerini aldı.

Yeni Tiguan: Üst düzey teknoloji, üst düzey sürüş deneyimi - Sayfa 2

Türkiye’de 1.5 eTSI 150 PS DSG hafif hibrit turbo benzinli ve 2.0 TDI SCR 193 PS 4M DSG turbo dizel motor seçenekleriyle satışa sunulan Yeni Tiguan, 2.035.000 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla satın alınabilecek.

Yeni Tiguan: Üst düzey teknoloji, üst düzey sürüş deneyimi - Sayfa 3

Volkswagen, Tiguan modelinin üçüncü neslini kapsamlı iyileştirmelerle yeniledi: 48 Voltluk hafif hibrit sistemin entegre edildiği turbo beslemeli benzinli motor (eTSI), IQ. LIGHT HD matrix farlar, sınıfında ilk kez sunulan çift valfli adaptif süspansiyon sistemi DCC Pro, dijital kokpit ve masaj özellikli ergoActive koltuklar, Yeni Tiguan’ın dikkat çekici özellikleri arasında.  

Yeni Tiguan: Üst düzey teknoloji, üst düzey sürüş deneyimi - Sayfa 4

En verimli Tiguan 

Aerodinamideki önemli geliştirmeler ve gelişmiş güç-aktarma sistemleri sayesinde Yeni Tiguan, orta sınıfın en verimli SUV modellerinden biri olma özelliğini taşıyor. Yeni Tiguan’ın aerodinamik tasarımı sayesinde, hava sürtünme katsayısı 0,33’ten 0,28’e düşürülüyor ve verimlilik artırılıyor.