Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yeni günlük dizisi Kader Oyunları oyuncuları ve konusu

“Televizyonun yeni rengi” sloganıyla atv’nin en sevilen dizi ve programlarını yeniden ekranlara getirip geçmişten geleceğe bir köprü oluşturan a2, bu sezon ilk kez yeni bir diziyi ekranlara getiriyor. Ekranların yeni günlük dizisi “Kader Oyunları” 16 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’de a2’de başlıyor.

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2023 22:38

“KADER OYUNLARI”

Ekranların yeni günlük dizisi “Kader Oyunları” 16 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’de a2’de başlıyor. “Televizyonun yeni rengi” sloganıyla atv’nin en sevilen dizi ve programlarını yeniden ekranlara getirip geçmişten geleceğe bir köprü oluşturan a2, bu sezon ilk kez yeni bir diziyi ekranlara getiriyor. 

KADER OYUNLARI 1. BÖLÜM ÖZETİ

İyi eğitim almış, oldukça zengin ve güzel, bir o kadar da temiz yürekli bir genç kız olan Bahar, bir kenar mahallede ev hanımlarına destek olmak için meslek edindirme kursu açmıştır ve burada gönüllü öğretmenlik yapmaktadır. Bu kursta mahalleliye kermes düzenledikleri bir gün, yine bu mahallede yaşayan yakışıklı bir avukat olan Demir’le tanışır. Başlarda didişseler de birbirlerinden etkilenirler. Öte yandan Aysun, Bahar’ın babası Harun’la bir intikam evliliği yapmayı planlamaktadır. Üstelik avukatı Demir’e saplantı derecesinde aşıktır. Yıllar önce Demir’in hasta kız kardeşinin ameliyatı için gereken parayı ödemiştir ve bunu kullanmaktadır. Demir, Aysun’un samimi hareketlerinden rahatsız olsa da kendisini ona borçlu hissettiği için bir şey yapamaz. Hiçbir şeyden haberi olmayan Bahar’ın babası Harun, Aysun’a evlenme teklifi eder ve Aysun’un plan işlemeye başlar. Harun bu mutlu haberi kızı Bahar’la paylaşmak ister fakat ona ulaşamaz. Kurs merkezinde şüpheli bir yangın çıkmış ve Bahar içerde mahsur kalmıştır.

KADER OYUNLARI GENEL HIKAYE:

Dizinin iyilik ve kötülük eşiğinde sürekli sınanan kahramanları Bahar, Demir ve Aysun... Her birinin kaderini bu eşikte yaptıkları tercihler şekillendirecektir.

“Kader Oyunları” kendi imtihanıyla yüzleştiğinde kötülüğü tercih eden Aysun, iyiliği tercih edip onu yaşatmak için çabalayan Demir ve Bahar’ın mücadelesini anlatıyor.

Her biri kader anında yaptıkları tercihlerle iyilik ve kötülük arasındaki savaşın bir tarafı oluyorlar.

Başrollerini Ali Yasin Özegemen (Demir), Türkü Su Demirel (Bahar), Hilal Yıldız (Aysun) ve Kadir Polatçı (Şeref) gibi isimlerin paylaştığı, Deniz Aydenk’in senaryosunu yazdığı, genç yönetmen Emre Bahadır Çırakoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcılığının ise Üs Yapım üstleniyor.

Tanıtımı izlemek için: https://www.atv.com.tr/a2tv/webtv/a2tv-video/ozelvideo/kader-oyunlari-pazartesi-1800de-a2de?id=03b7cf5b-b085-4d13-9358-0c7274a8235c

Etiketler Kader Oyunları a2tv
Yorumlar