Anasayfa /  Foto Galeri

Yeni bir açıklamaya kadar durduruldu! İşte İstanbul Valiliğinden yeni kar önlemleri

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji'den İstanbul için yeni hava durumu uyarısı geldi. İstanbul'daki kar yağışına ilişkin açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kar yağışının en yoğun olacağı günü açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışının etkisini artırmasından sonra alınan yeni önlemi duyurdu. İşte 11 Mart hava durumu raporu...

Yeni bir açıklamaya kadar durduruldu! İşte İstanbul Valiliğinden yeni kar önlemleri - Sayfa 1

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen yağış dün sabah kente giriş yapmış ve gün içinde aralıklarla etkili olmuştu

Yeni bir açıklamaya kadar durduruldu! İşte İstanbul Valiliğinden yeni kar önlemleri - Sayfa 2

 İstanbul'da kar yağışı gece saatlerinde etkisini artırırken kenti beyaza bürüdü. Zaman zaman hızını arttıran yağış, sabah saatlerine kadar belirli aralıklarla devam etti.

Yeni bir açıklamaya kadar durduruldu! İşte İstanbul Valiliğinden yeni kar önlemleri - Sayfa 3

Trafiğe çıkan taşıtlar, karlı yollarda güçlükle ilerlerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yolları açık tutmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. 

Yeni bir açıklamaya kadar durduruldu! İşte İstanbul Valiliğinden yeni kar önlemleri - Sayfa 4

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU, EN YOĞUN KAR BEKLENEN GÜNÜ AÇIKLADI

İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürürken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kar yağışının cumartesi saat 18.00'den pazar sabah 06.00'ya kadar sıkıntılı geçebileceğini ifade etti.