Anasayfa /  Foto Galeri

Yaşları, memleketleri, meslekleri... İşte Survivor 2021 yarışmacıları hakkında merak edilenler

Merakla beklenen Survivor 2021'in kadrosu belli oldu. Ünlüler-Gönüllüler formatında ekrana gelecek yarışmanın 22 oyuncusu açıklandı. TV8 ekranlarında 9 Ocak cumartesi başlayacak Survivor yarışmacılarının yaşları, memleketleri ve kariyerleri gibi konular Google'da en çok aranan başlıklar arasına girdi. İşte Survivor 2021 yarışmacıları hakkında merak edilenler

Yaşları, memleketleri, meslekleri... İşte Survivor 2021 yarışmacıları hakkında merak edilenler - Sayfa 1

TV8 ekranlarında 9 Ocak cumartesi günü başlayacak Survivor 2021'in yarışmacı kadrosu belli oldu. İşte Ünlüler-Gönüllüler formatında yayınlanacak Survivor 2021 yarışmacıları hakkında merak edilenler.

Yaşları, memleketleri, meslekleri... İşte Survivor 2021 yarışmacıları hakkında merak edilenler - Sayfa 2

GÖNÜLLÜLER TAKIMI
SANCAKAY ILIM MORGÜL KİMDİR?


Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Sancakay Ilım Morgül, kendisinden şu sözlerle bahsediyor;

“Merhaba ben Sancakay Ilım Morgül. İzmir ve Rize’de büyüdüm. Spor hayatıma ritmik jimnastik ile başladım. Lise 3’e kadar İzmir’de okudum ve futbol kariyerime futsal ile başladım daha sonra yeşil sahaya geçtim. Lise 4’de Rize’nin Rizespor takımına transfer olup orada liseyi bitirdim ve futbol kariyerime devam ettim. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus dili edebiyatı bölümünü 2yıl okudum. Türkçe harici iki dil biliyorum İngilizce ve Rusça. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazandıktan sonra İstanbul’a taşındım ve şuan lisans 4. Sınıftayım. 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadım ve 5 yıldır Hayal Kahvesi ile anlaşmalı olarak sahne alıyorum vokal olarak. Kendi bestelerimi seslendiriyorum ve Gitar çalıyorum.”

Yaşları, memleketleri, meslekleri... İşte Survivor 2021 yarışmacıları hakkında merak edilenler - Sayfa 3

GÖNÜLLÜLER TAKIMI
İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan İlayda Şeker, kendisinden şu sözlerle bahsediyor;

“Adım İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumluyum. 18 yaşına kadar ailemle birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşadım. Ailem hala orda yaşıyor. Daha sonra Sakarya’da üniversiteyi kazandım. Okulumu bitirdikten sonra İstanbul’a dedemlerin yanına yerleştim. Şuan çalışmıyorum.”

Yaşları, memleketleri, meslekleri... İşte Survivor 2021 yarışmacıları hakkında merak edilenler - Sayfa 4

GÖNÜLLÜLER TAKIMI
YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde doğdu. Bodrum’da büyüdüğünü belirten Yiğit Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti.

2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 sene Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim gördü.

8 yaşından beri basketbol oynuyan Yiğit Poyraz, 2 senedir halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.