Anasayfa /  Foto Galeri

Yaşlanmayı önlüyor bağışıklık sistemini arttırıyor. Tam bir gençlik iksiri

Yaşlanmayı önlüyor bağışıklık sistemini arttırıyor. Tam bir gençlik iksiri - Sayfa 1

Arı sütü, işçi bal arılarının ürettiği kremsi beyaz veya soluk sarımsı sütsü bir salgıdır. Tadı ekşidir ve keskin bir kokuya sahiptir. Arı sütü, kalsiyum, bakır, demir, fosfor, silikon, kükürt ve potasyum gibi minerallerin yanı sıra B-ailesi vitaminleri, biyotin, inositol, folat, nükleik asitler, gama globülin ve zenginliği gibi zengin besin elementleri içerir. İnsan vücudunun üretemediği 8 temel amino asit de dahil olmak üzere 17 farklı amino asite sahiptir.

Yaşlanmayı önlüyor bağışıklık sistemini arttırıyor. Tam bir gençlik iksiri - Sayfa 2

Arı sütü astım, saman nezlesi, karaciğer hastalığı, pankreatit, tip 2 diyabet, diyabetik ayak ülserleri, uyku problemleri, kanser, yorgunluk, premenstrüel sendrom (PMS),kısırlık, menopoz semptomları, mide ülserleri, böbrek hastalığı, kemik kırıkları, cilt bozuklukları ve yüksek kolesterol için kullanılır. Ayrıca, yaşlanmanın etkileriyle savaşmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Yaşlanmayı önlüyor bağışıklık sistemini arttırıyor. Tam bir gençlik iksiri - Sayfa 3

Çin tıbbında arı sütü, ömrü uzattığına, hastalığın önlenmesine ve gençliğin geri kazanılmasına yardımcı olan bir madde olarak kabul edilmektedir. Çin'deki popülerliği nedeniyle, arı sütünün en büyük üreticilerinden biridir.

Yaşlanmayı önlüyor bağışıklık sistemini arttırıyor. Tam bir gençlik iksiri - Sayfa 4

Arı sütü genellikle bitkisel bir takviye olarak satılmaktadır. Pek çok bitkisel bileşik için düzenlenmiş üretim standartları yoktur ve bazı pazarlanan takviyelerin toksik metaller veya diğer ilaçlar ile kirlendiği bulunmuştur. Kirlenme riskini en aza indirmek için bitkisel / sağlık takviyeleri güvenilir bir kaynaktan alınmalıdır.