Anasayfa /  Foto Galeri

Yarın okullar tatil mi? 22 Nisan okullar tatil olacak mı?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan coşkuyla kutlanacak. Bu yıl 23 Nisan Cuma gününe denk geliyor. Peki, 22 Nisan Cuma günü yarım gün resmi tatil mi? 22 Nisan Nisan Cuma okullar tatil mi? Merak edieln soruların cevabını haberimizde derledik. İşte detaylar...

Yarın okullar tatil mi? 22 Nisan okullar tatil olacak mı? - Sayfa 1

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi heyecan dolu bekleyiş sürüyor. Bu yıl Milli Egemenliğin 102. yılı Cumartesi günü kutlanacak. Peki 22 Nisan Cuma günü yarım gün resmi tatil mi? 22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? İşte merak edilen soruların cevabı...

Yarın okullar tatil mi? 22 Nisan okullar tatil olacak mı? - Sayfa 2

23 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil günleri arasında yer alıyor. Ancak bu yıl 23 Nisan Cumartesi yani haftalık resmi tatil gününe denk geldiği için ekstra bir tatil uygulamasına gidilmeyecek.

 

22 NİSAN YARIM GÜN RESMİ TATİL Mİ?

Dini bayramların bir gün öncesi yani arife günleri yarım gün resmi tatil oluyor. Ancak illi bayramların bir gün öncesinde yarım veya tam gün resmi tatil uygulanmıyor.

Yarın okullar tatil mi? 22 Nisan okullar tatil olacak mı? - Sayfa 3

22 NİSAN'DA OKULLAR AÇIK MI?

Okullar resmi tatil günlerinde tatil oluyor. Ancak 22 Nisan yarım veya tam gün resmi tatil olmadığı için okullar açık olacak.