Anasayfa /  Foto Galeri

Yarın hava nasıl olacak? 31 Mayıs 2021 Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük tahmin raporunda İstanbul, İzmir, Kırklareli, Adana, Antalya'da sağanak, Çanakkale, Kocaeli, Manisa, Eskişehir, Batı Karadeniz ve Batı Akdeniz'in tamamı, Ankara'nın batı kesimleri için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Yarın hava nasıl olacak? 31 Mayıs 2021 Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yarın hava nasıl olacak? 31 Mayıs 2021 Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 2

Yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz ile Eskişehir çevreleri ve Ankara'nın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yarın hava nasıl olacak? 31 Mayıs 2021 Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 3

İstanbul, İzmir, Kırklareli, Adana, Antalya’da sağanak yağış, Çanakkale, Manisa, Isparta, Kocaeli’de kuvvetli yağış bekleniyor.

Yarın hava nasıl olacak? 31 Mayıs 2021 Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 4

Rüzgarın güney ve batı yönlerden orta kuvvette; Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güneydoğusu, Doğu Anadolu’nun batısında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.