Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak ? 19 Ekim Pazartesi hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Kuzey, iç ve batı kesimlerde azalmaya devam edeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2020 23:32

Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Manisa, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri, Adana'nın kuzeyi, Doğu Toroslar mevkii, Kahramanmaraş'ın güneybatısı, Osmaniye ve Hatay'ın İskenderun ilçesinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Ankara il geneli ve çevre ilçeleri, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu kıyıları ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer dolu yağışı ile birlikte kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 14°C19°C

Parçalı ve çok bulutlu, Anadolu yakası yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 10°C19°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağışların bu akşam saatlerinde il geneli ve çevre ilçelerinde yer yer dolu yağışı ile birlikte kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 18°C24°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Yorumlar