Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yargı 40.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 39.Bölüm Ful izle

Yargı 39.Bölüm KANAL D'de yayınlandıktan sonra internette de yayınalnadıYargı 39.Bölüm Ful izle. Yargı 40.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 40.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 23 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 17 Ekim 2022 06:19

Yargı 40.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 39.Bölüm Ful izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 40.Bölümde de nefes kesecek

YARGI 39.BÖLÜM FUL İZLE

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz'ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin'i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar.

Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulmuştur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars'ın acısını sakinlikle dizginleyebilecek midir?

Yeni "hedef ailenin" nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorundadır. Hepsinin aklında aynı soru vardır: Neden biz ve katil bizden ne istiyor?

YARGI SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar