Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yargı 39.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 38.Bölüm Ful izle

Yargı 38.Bölüm KANAL D'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Yargı 38.Bölüm Ful izle. Yargı 39.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 39.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 16 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yargı 38.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2022 00:17

Yargı 39.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 38.Bölüm Ful izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 39.Bölümde de nefes kesecek

YARGI 38.BÖLÜM FUL İZLE

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ilgaz, henüz gizemini koruyan kuyu cinayetlerinde "katil kendisine bir aile yaratıyor" diyerek ilk teoriyi ortaya atmıştır. Olay Ceylin'i de bir girdap gibi içine çekmektedir. Birbirlerine söz verseler de Ceylin yan yollardan kendi tezini araştırmaktan geri durmaz.

Pars, kardeşi Neva'nın sır dolu ölümü ve bir türlü katilin bulunamaması ile birlikte, her geçen saat psikolojik olarak yokuş aşağı gitmektedir. Bu yokuşun sonu onu mesleğiyle duyguları arasında bir seçim yapmasına kadar gidecektir, acaba Pars'ın seçimi ne olacaktır?

Kuyudan tüm çıkarılanların kimlikleri belli olunca, yürütülen araştırmalar daha da berrak bir hal almıştır. Fakat ortaya çıkan yeni tanıklıklar ve şüpheler, özellikle Ilgaz ve Eren'i tetikte kalmaya mecbur bırakır. Sonunda istemedikleri bir tercihe sürüklenmek zorunda kalacaklardır.

Ilgaz ve Ceylin zorlu olay düğümünü çözmek için kendi yöntemlerince canla başla çalışmaktadır; fakat, günün sonunda herkesi sarsacak gelişme ile birlikte hiçbir şey eskisi gibi olmayacağını anlamak zorunda kalırlar.

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar